Cristina Spătar a trecut prin clipe grele: “Mi-am dorit să nu mai trăiesc”

cristina.jpg

cristina spatar
Cristina Spătar a trecut prin momente grele
Foto: arhivă personală

Accidentul de mașină din 15 iunie a făcut-o pe Cristina Spătar (44 de ani) să vadă viața cu alți ochi. Miercurea trecută, pe raza localității Crevedia, artista a fost implicată într-un accident grav de circulație. Mașina ei de 80.000 de euro a fost serios avariată, iar dacă ar fi să ne luăm după modul în care arată bolidul, Cristina se poate declara o norocoasă. Impactul frontal ar fi putut să o trimită pe regina R&B direct pe patul unui spital. Sau chiar mai rău.

Amintirea este încă proaspătă, dar Cristina și-a făcut din nou curaj să se urce la volan, chiar dacă nu i-a fost ușor. Are încă dureri la cap, mâini și picioare, căci are vânătăi serioase la nivelul membrelor și va trebui să meargă să facă un RMN pentru a exclude orice neplăceri viitoare. Cei de la "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv, cu începere de la 23:45, difuzată de luni până joi, au prins-o pe solistă la primul eveniment monden la care a luat parte după accident: deschiderea celui mai mare centru de tatuaje din România.

Aceasta le-a declarat: “Încă mă simt rău. Încă nu mi-e bine. A fost prima dată când am pățit așa ceva. Conduc din 1995. A fost chiar un șoc, mai ales că a intrat frontal în mine și destul de puternic. Trebuie să mă duc să fac un RMN. M-au consultat medicii pe loc și m-au întrebat dacă vreau să merg la spital, dar nu am vrut. Mi-au spus că e relativ în regulă, am făcut un șoc, dar mi-au dat pastile. Mă durea capul și nu mai puteam să stau de dureri. M-a durut și ieri și alaltăieri.”

12-13-vedete-2-masina.jpg

Maşina solistei, în valoare de 80.000 de euro, este serios avariată

 

Cristina a luat nefericita experienţă ca pe o lecţie de viaţă. Solista a recunoscut că nu de puţine ori şi-a dorit să încheie definitiv conturile cu viața. Totul a făcut-o să reflecteze mai bine asupra existenței și să o aprecieze mai tare: “Mă gândeam cât de ușor poți să te stingi într-o secundă, cât de scurtă și imprevizibilă e viața. Cred că într-adevăr există Dumnezeu! Și Dumnezeu are planuri cu mine. M-a pus la încercare, de multe ori mi-am dorit să nu mai trăiesc și m-am gândit la asta, ia uite ce se întâmplă când îți dorești să nu mai trăiești.”

Accidentul a avut loc la câteva ore după ce soțul ei a anunțat divorțul

alin_ionescu_cristina_spatar.jpg

cristina spatar alin ionescu
Cristina și Alin Ionescu se îndreaptă spre divorț
Foto: arhivă personală

 

Cu doar câteva ore înainte de accidentul din Crevedia, Alin Ionescu, soțul cântăreței a scris pe Facebook un mesaj prin care a anunțat separarea de nevastă. Cu toate acestea, a fost prima persoană care a sosit la locul impactului. Deși s-a speculat o conexiune între accident și anunț, Cristina a mărturisit că nici până la ora actuală nu a citit mesajul cu pricina și că nu există nici cea mai mică legătură între cele două.

Despre divorț nu a mai vrut să comenteze în fața reporterilor și s-a rezumat să mai spună dpoar atât "Nu ştiu dacă o să fie, dacă n-o să fie."

 

Loading...

Citește și

  • cristina spatar

    În data de 15 iunie, miercurea trecută, Cristina a trecut printr-un accident grav, unde s-a lovit puternic la cap, mâini și picioare. Nu a dat mare atenție, căci s-a simțit bine pe moment, dar acum, cântăreața este nevoită să meargă din nou la medic pentru a face un RMN.

  • La şase zile de când şi-a lovit maşina, Cristina Spătar a avut prima apariţie la un eveniment monden. Solista a fost invitată la inaugurarea celui mai mare centru de tatuaje din ţară şi a făcut furori cu ţinuta ei. Artista a mizat pe un decolteu larg, dar şi-a pus o rochie care să-i acopere vânătăile de pe picioare.

  • La șase zile de la accidentul rutier, Cristina Spătar s-a afișat pentru prima dată la un eveniment monden. Solista a fost invitată la inaugurarea celui mai mare centru de tatuaje din țară și a făcut furori cu ținuta ei decoltată.

  • cristina spatar

    Cristina Spătar (44 de ani) este aproape divorțată, dar relația cu mama lui Alin Ionescu nu s-a deteriorat. Soacra este aliata cântăreței, cea care o ajută cu copiii și cu toate treburile casei. Este bucătarul-șef și cea care îi face toate poftele culinare celei supranumite regina R&B.

  • Se spune că un necaz nu vine niciodată singur. După ce că se află în plin scandal cu soţul ei, Alin Ionescu, de care va divorţa, cântăreaţa Cristina Spătar este şi într-un mare impas financiar. Din acest motiv, ea nu-şi mai permite să îşi cumpere haine noi, astfel că artista a revenit la ţinutele pe care le purta în urmă cu mai bine de 10 ani, pe care le-a scos de la naftalină.

  • În sfârşit, a recunoscut! După ce Click! a dezvăluit că Alin Ionescu şi Cristina Spătar mai formează un cuplu doar în acte, afaceristul a anunţat ieri că relaţia lor s-a destrămat de mult şi că nu poate sta într-o căsnicie în care nu mai e fericit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1