Cine e vedeta care vrea să îşi pună sâni de 2 kilograme

consuela-di-monaco.jpg

Consuela di Monaco se simte complexată că are sânii prea mici

Nicoleta Luciu, Loredana Chivu şi Simona Traşcă sunt istorie. Consuela Di Monaco le declară război tuturor siliconatelor din showbiz. Vrea titlul de "Regina celor mai mari sâni din România" şi nu se lasă până nu îi va avea. Bruneta plănuieşte să-şi pună implanturi de două kilograme.

Consuela di Monaco nu mai are linişte. Se simte complexată de când divele din showbizul românesc au început care mai de care să-şi pună silicoane. Aşadar, fotomodelul a cugetat mult şi s-a gândit să mai treacă şi ea pe la estetician. Cum altfel să-şi doboare adversarele cu mult mai dotate decât ea?

''Aş vrea să îmi mai măresc sânii. Sunt vedeta cu cei mai mici sâni. Am doar 330, toate au 800 şi deja nu e ok. De exemplu, Nicoleta Luciu care are nişte sâni enormi, dar sexy. Vrem să o batem la sâni da. Da, da. Sau Valeria de Monaco care şi-a pus 800. Eu biata de mine am 300. Loredana şi-a făcut nişte sâni superbi şi a venit şi rândul meu'', a declarat Consuela di Monaco, pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, pe Prima Tv.

La o scurtă recapitulare a celor care deţin cele mai mari împlanturi din showbizul românesc, primul loc este ocupat de Valeria di Monaco, cu 800 de mililitri de silicon în fiecare sân. Pe locul 2 s-ar situa Loredana Chivu care înainte de Paşte şi-a schimbat protezele de 600 de mililitri fiecare cu unele puţin mai mari, dar nu a vrut să dezvăluie cantitatea.

Sânii Nicoletei Luciu, care până acum câţiva ani erau cei mai mari din showbiz cântăresc 600 de militri fiecare, în timp ce Simona Traşcă are implanturi de numai 575 de mililitri în fiecare sân.

''Nu ştiu cât ar trebui să îmi pun să o bat pe Valeria de Monaco. Cred că 1000. Două kilograme practic'', a mai spus ea.

Dar Consuela mai are mult până va ajunge la cele mai mari silicoane din lume! Acestea sunt deţinute de americanca Mayra Hills care are un piept ce cântăreşte 19 kilograme şi jumătate.

Loading...