Ce se poartă în acest sezon. Andreea Raicu şi Carmen Negoiţă vă învaţă

andreea_raicu_carmen_negoita.jpg

Andreea Raicu şi Carmen Negoiţă sunt adevărate surse de inspiraţie pentru doamnele care vor să fie în pas cu moda
Foto: ele.ro

Au mereu apariţii impecabile la evenimentele mondene şi sunt o prezenţă constantă la rubrica vedetelor bine îmbrăcate. Andreea Raicu şi Carmen Negoiţă sunt adevărate modele în materie de vestimentaţie! Sunt admirate şi apreciate pentru felul în care îşi aleg hainele. Reporterii emisiunii "Focus Magazin", de la Prima TV, s-au întâlnit cu amândouă la o prezentare de fiţe din Capitală şi le-au întrebat cum să ne îmbrăcăm în acest sezon pentru a fi la modă.

De când s-a lăsat de televiziune, Andreea Raicu a devenit un model în modă. Bruneta găzduieşte şi un site ce-i poartă numele, unde sfătuieşte femeile cum să se îmbrace, cum să se machieze şi, mai nou, nu ezită să se implice alături de echipa sa de specialişti în problemele de viaţă ale cititoarelor sale. 

Cum apariţiile sale la evenimentele mondene sunt desprinse parcă din revistele de modă, Andreea a dezvăluit ce se poartă toamna aceasta şi la ce culori ar trebui să apelaţi ca să fiţi în tendinţe. 

"Foarte mult negru, după cum vezi şi la mine, roşu, piele, cizme lungi şi retro, cămaşa cu fundă, sau cămaşa victoriană", a spus Andreea Raicu.

Dacă Andreea mizează pe clasicul negru, Carmen Negoiţă nu se dă în lături de la culorile mai vii, şi ele la modă toamna aceasta. 

"Griul este una dintre tendinţe. se poartă şi griul metalizat, mai mult nunaţe de gri, alb cu negru rămâne în tendinţe, sunt câteva tonuri de verde care se poartă, verde forrest, verde military de asemenea rămâne în tendinţe, un albastru foarte frumos, un albastru clar, de asemenea un albastru petrol", a spus şi Carmen Negoiţă.

O garderobă cu care să faceţi furori pe stradă, ar trebui aleasă cu mare grijă. Carmen Negoiţă vă sfătuieşte cam ce haine ar trebui să aveţi în dulap în toamna aceasta. 

"Eu cred că în garderoba noastră ar trebui să existe câteva, în jur de zece piese clasice, care într-adevăr trebuie să investim un pic mai mult, şi aceasta vorbesc de o pereche de jeanşi, clasici, un sacou negru, foarte frumos, o geantă statemen, un pantof bun, şi ar fi mai multe, o cămaşă abă care nu ar trebui să ne lipsească", a completat Carmen.

Chiar dacă nu au salarii de mii de euro pe lună, româncele noastre reuşesc să îmbine cu succes bunul gust cu posibilităţile financiare atunci când vine vorba de îmbrăcăminte.

"Româncele sunt mult mai bine îmbrăcate decât erau înainte, pentru că acordă o grijă mult mai mare, oferta este mult mai mare şi mă bucur că designul din România este din ce în ce mai variat şi atuncea sunt foarte mult posibilităţi", a povestit Andreea Raicu. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1