Brigitte, ajunsă la capătul răbdării. Cum a reacționat Ilie Năstase la vestea despărțirii

nastase.jpg

brigitte ilie nastase
Brigitte a declarat că nu mai vrea să fie umilită
Foto Facebook

"M-am săturat să fiu umilită! Nu vreau să stau cu un bărbat care se duce cu alte femei!", a declarat Brigitte plină de amărăciune şi cu glasul înecat de lacrimi. Mesajul publicat pe Facebook prin care anunță că vrea să se despartă de Ilie Năstase l-a luat prin surprindere pe acesta.

"M-am săturat să fiu umilită! Eu nu sunt cârpa nimănui, eu am probleme de sănătate. Vreau să ştiu cine e acea blondă! El nu mi-a zis nici acum!" Grav bolnavă şi la capătul răbdării, Brigitte Năstase a răbufnit. A făcut un anunţ şoc pe Facebook în care a anunţat că vrea să se despartă de Ilie Năstase, după şase ani de căsnicie. 

Picătura care a umplut paharul a fost un filmuleţ realizat de paparazzi în care Ilie Năstase apărea în compania unei blonde, la o terasă. Asta în timp ce Brigitte a mers, singură, în Viena pentru a-şi face investigaţii amănunţite, după ce i-au fost descoperite două tumori.

"Poate să vă spună de ce era la masă cu el femeia aceea? Atâta timp cât el nu face afaceri, unica persoană cu care face afaceri sunt eu! M-am trezit în prima zi de concediu, că în timp ce eu eram plecată la investigaţii în străinătate, el se cuplase la restaurante, da? Atâta tot! Eu nu sunt cârpa nimănui! M-am săturat să fiu umilită!"

Desi nu au avut gesturi tandre, Ilie si misterioasa blondă au râs tot timpul şi au lăsat impresia că se simt bine unul în compania celuilalt. La finalul serii, Ilie Năstase a plecat singur acasă. Însă, Brigitte a văzut altceva. Pusă la grea încercare de soartă, aceasta ne-a făcut mărturisiri cutremurătoare.

"Eu nu accept aşa ceva! Eu vreau să mă concentrez pe sănătatea mea! Nu am voie să mă enervez şi eu nu mai vreau să văd chestii din astea! Eu nu am nevoie de bărbaţi, eu nu am înşelat niciodată! Sunt un copil al lui Dumnezeu, eu am fost cu un singur bărbat, iar dacă el m-a înşelat şi se duce cu alte femei, să rămână cu ele! Atâta timp cât eu sunt bolnavă şi am aceste probleme de sănătate, eu nu vreau să mor din cauza supărării! Nu vreau să stau cu un bărbat care se duce cu alte femei!"

În tot acest timp, Ilie Năstase nu ştie ce a apucat-o pe soţia lui. Contactat de un reporter Focus Magazin, Ilie Năstase ne-a declarat că se afla pe terenul de tenis şi nu a dorit să ne dezvăluie identitatea blondei misterioase cu care a fost surprins. Întrebat dacă a luat legătura cu Brigitte după anunţul făcut de aceasta pe Facebook, acesta ne-a răspuns că nu. În luna iulie, Brigitte Năstase dădea de înţeles că Ilie nu a ştiut să gestioneze situaţia gravă în care se află ea. Mai mult, aceasta spunea că soţul ei se comportă....imatur.

"El e ca un copil. Are nevoie de o persoană care să aibă grijă unde îşi pune telefonul, cine plăteşte facturile... Din păcate, toate atribuţiile astea cad în sarcina mea. El este foarte boem, dar, în orice caz... el este Ilie Năstase".

Tot în luna iulie, în momentul în care Ilie Năstase a fost decorat pentru performanţele sale sportive de preşedintele Klaus Iohannis, Brigitte a fost alături de el la Palatul Cotroceni. Imaginile au surprins o Brigitte tristă şi sfârşită, împovărată de problemele care par că o depăşesc.

Ilie Năstase şi Brigitte sunt căsătoriţi de trei ani şi au o relaţie de şase. În momentul în care Brigitte a aflat că este bolanvă aceasta şi-a cerut scuze public tuturor persoanelor cărora le-ar fi creat neplăceri, inclusiv fostei soţii a lui Ilie, Amalia Năstase.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1