Bombă în showbiz! Pelinel s-a iubit cu un cunoscut om de afaceri, pe când era minoră

pelinel-valentina.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel (35 de ani)
foto: Arhiva Personală

Nici bine nu s-a bucurat de divorțul lui Cristi Borcea de Alina Vidican, că a ieșit la iveală secretul pe care Valentina Pelinel spera că nu-l va dezvălui nimeni niciodată.

Pe când era încă minoră și dorea să se afirme în lumea modellingului, blondina s-ar fi iubit cu un cunoscut om de afaceri, care avea atunci puțin peste dublul vârstei Valentinei. Potrivit emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la ora 23.45, la Prima Tv, ar fi vorba despre Nicu Soldatu.

Soldatu era rampa perfectă pentru a o propulsa în carieră: un afacerist prosper care deținea o discotecă din Mamaia. Fotografiile realizate la sfârșitul anilor '90 trădează o apropiere mare între cei doi.

Nevestele de fotbalişti de la acea vreme, dar şi impresarii din lumea fotbalului, îşi amintesc că blondina ar fi devenit "pupila" patronului constănţean. Cu siguranţă că fostul boss dinamovist este cel mai interesat de trecutul amoros al celei despre care se spune că i-a adus pe lume cel de-al şaptelea moştenitor. "Era pe vremea când Valentina nu suferise nicio intervenţie estetică la faţă sau la sâni. A venit la masa noastră şi s-au făcut prezentările. Era tăcută, dar tot timpul mesei s-au sărutat şi s-au mângâiat", a declarat o sursă, conform Focus Magazin.

Părţi din trecutul amoros al Valentinei Pelinel au ieşit la iveală după ce joia trecută, fostul boss dinamovist şi Alina Borcea au depus actele de divorţ la tribunal, semn că nu s-au înţeles pentru o despărţire amiabilă la notar. Se pare că Alina nu a fost mulţumită cu ce îi oferea soţul ei după divorţ, aşa că Instanţa va stabili cum se vor împărţi bunurile între cei doi soţi.

Loading...

Citește și

  • Ieri s-au împlinit fix două luni de când Valentina Pelinel s-a transformat din topmodel, în mămică. Deşi a născut de curând, pe 8 iunie, blonda “a topit” cu viteza luminii kilogramele în plus, iar Click! îţi spune cum a reuşit.

  • pelinel, borcea, copil, alina, fata, avocata, bani

    Al şaptelea copil i-a purtat noroc celui de-al şaselea! Şi asta pentru că venirea pe lume a micuţului Milan Cristian îi aduce surorii sale vitrege, Carolyn, nu mai puţin de 200.000 de euro. Fostul boss dinamovist, Cristi Borcea, a decis să renunţe la războiul cu fosta lui amantă, avocata Simona Dana Voiculescu, şi să-i dea fetiţei acesteia pensia stabilită de judecători anul trecut.

  • Agitaţie mare în viaţa Valentinei Pelinel în aceste zile. Fostul manechin urmează să nască, dar starea de bine i-a fost zdruncinată serios. Ea a fost anunţată de bărbatul care a lăsat-o însărcinată, Cristi Borcea, că va fi singură la naştere. Închis la Penitenciarul Jilava, omul de afaceri a cerut o permisie de câteva zile, dar i-a fost refuzată.

  • S-a întors roata! Dacă până acum Cristi Borcea îşi dorea să devină un bărbat liber, iată că acum soţia sa, Alina, este cea care insistă să divorţeze. Ea i-ar fi dus actele pentru separare în puşcărie, însă afaceristul le-ar fi rupt susţinând că este femeia pe care o iubeşte, au povestit, pentru Click!, surse din anturajul cuplului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1