Bogdan Vlădău se pregătește de nuntă! Solistul își dorește cu ardoare un copil

vladau-si-iubita.jpg

vladau gina chirila cununie
Bogdan și Gina sunt împreună de patru ani
FOTO: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

E dragoste mare în cuplul Gina Chirilă - Bogdan Vlădău. După ce a primit inelul de logodnă, frumoasa Gina a început pregătirile pentru nunta care va avea loc anul viitor. Deşi mireasa este cam superstiţioasă şi nu vrea să divulge prea multe secrete, totuşi am aflat cum va arăta în ziua ce mare.

E iubire cu năbădăi în cuplul Gina Chirilă- Bogdan Vlădău. Gina a primit deja inelul de logodnă de la Bogdan, iar acum cei doi porumbei se pregătesc de nuntă.

''La anul o să fie nunta. Ne-am apucat oarecum de pregătiri, însă nu vreau să divulg nimic până nu sunt sigură, vreau să iasă perfect'', a declarat Gina Chirilă pentru Focus Magazin.

De departe însă cea mai arzătoare dorinţă a celor doi îndrăgostiţi este să devină părinţi. Au şi un exemplu foarte bun de urmat: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, prietenii lor buni, care au o fetiţă de toată frumuseţea!

''Şi eu sunt fericită pentru ei (n.r. Bianca Drăgușanu și Victor Slav), este superbă. Ai văzut fetiţa? Bogdan a văzut fetița, dar o să trec zilele vitoare. O să-i iau ceva special pentru o prinţesă. Îmi doresc foarte mult acest lucrul şi eu, poate la anul o să se întâmple. Eu îmi doresc orice, Bogdan îşi doreşte fetiţă'', a mai completat Gina.

Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă sunt împreună de doi ani. Se cunoşteau de mai demult şi au început o relaţie la o lună după ce Bogdan se despărţise de manechinul Daciana Ciochină.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5