Anca Serea, ultimele cumpărături înainte să nască

anca-serea.jpg

Anca Serea mai are puțin și va aduce pe lumea cel de-al cincilea copil
FOTO: Arhiva personală

Anca Sînă Serea aşteaptă din clipă-n clipă să-i vină sorocul. Şi cum mai sunt doar câteva zile până când micuţul Moise va veni pe lume, colega noastră s-a grăbit la shopping.

Mai zâmbitoare ca niciodată şi încălţată cu pantofi cu tocuri cui, Anca Sînă Serea a ieşit voioasă la cumpărături pentru bebeluş.

''Toată lumea aşteaptă că sunt cuminţică în pat. Am venit la cumpărături să mai cumpăr şi eu câte ceva pentru micuţul Moise'', a declarat Anca Serea pentru emisiunea ''Focus Magazin'' de la Prima Tv. 

Dar să vedem de ce anume mai are nevoie Anca pentru a-l primi cum se cuvine pe noul membru al familiei, micuţul Moise.

''Camera încă nu este gata, îmi lipsesc anumite lucruri, poate şi ceva hăinuţe, mi-am dat seama mergând printre standuri că ar trebui să mai cumpăr ceva lenjerie, o păturică, poate şi o pernă pentru alăptat. Adi când a fost la Miami i-a cumpărat nişte costumaşe de la om firmă celebră foarte frumoase, cu guleraşe.  Mai multe combinaţii, i-a luat vreo cinci, bleumarin cu portocaliu, bleumarin simplu, gri'', a mai adăugat vedeta.

Înainte de hăinuţe, bebeluşului îi trebuie degrabă un cărucior. A ajutat-o Dan Cruceru, cel care i-a recomandat un produs fiţos.

''Mi-a plăcut foarte mult combinaţia asta de culori şi am aflat între timp de la specialist pe care o să-l solicit imediat că sunt produse în Norvegia, au o tradiţie îndelungată, aici spuma şi materialul fibra ia forma corpului bebeluşului. Asta e o scoică care e foarte uşoară, uite îţi spuneam despre acest sistem care, eu spre ruşinea mea nu ştiam multe lucruri, se pune la şaşiul maşinii, să facă nu ştiu ce exact. Dacă tăticul conduce limuzină, copilul de ce să nu aibă şi el un produs de calitate'', a mai spus Anca.

Prezentatoarea tv a pus ochii şi pe nişte jucărioare muzicale, dar şi pe un pătuţ: ''Poţi să-l programezi, are mai multe melodii, 30 de minute de muzică clasică şi îţi proiectează tot felul de steluţe pe cer. Am să-i transmit că Adi e un ursuleţ cântăreţ. Să ştii că sunt foarte tentată să-l cumpăr. O să rămână Adi cu un cardul gol. De aia e bărbat să muncească, femeile să cheltuie''.

De asemenea, Anca Serea a dorit să îi transmită o declarație soțului ei, care a împlinit 39 de ani: ''La mulți ani, dragostea mea. Cel mai bun tătic și cel mai bun soț''.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • anca serea familie adi sina

    E isterie pe Internet! S-a pocăit sau nu... Anca Serea (35 de ani)? De unde a apărut şi întrebarea asta? De câteva zile, de când știrista de la Prima TV a dat vestea că va aduce pe lume cel de-al cincilea copil. Vedeta a luat atitudine și le răspunde curioşilor.

  • Anca Serea face multe doamne invidioase. Deşi este pe ultima sută de metri cu sarcina, prezentatoarea tv afişează o burtică discretă pe care ar putea foarte uşor să o ascundă. De aceea, vedetei tv i-a fost foarte la îndemână să ţină sarcina departe de ochii curioşilor până în luna a patra. Aflată în 35 de săptămâni de sarcină, bruneta se simte excelent şi radiază de fericire.