Alina Borcea o amenință pe Pelinel? Cum o tratează pe rivala ei

alina_borcea_valentina_pelinel.jpg

alina borcea valentina pelinel
Alina Borcea și Valentina Pelinel
foto: Click!

Alina Borcea nu mai are linişte de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. Asta pentru că gurile rele spun că tatăl copilului ei este nimeni altul decât Cristi Borcea. Dacă iniţial a atacat-o verbal, în public, pe Pelinel, mai nou îi dă mesaje de ameninţare. Asta susţine un apropiat al Alinei.

De mai bine de o lună de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, Alina Borcea trăieşte coşmarul vieţii ei. Asta pentru că toată lumea este de părere că tatăl copilului ei este chiar Cristi Borcea, aflat în penitenciarul Jilava. Nu doar că Alina a ieşit în mod public să-şi atace rivala, fapt care l-a înfuriat la culme pe fostul boss dinamovist, dar mai nou a trecut şi la ameninţări prin sms.

„I-a trimis câteva mesaje de ameninţare. Alina vroia să facă asta mai demult, însă Borcea o tot ameninţa să stea cuminte, că altfel iese scandal. Ei nu îi mai pasă acum de nimic, oricum e conştientă că va pierde totul. Îi este greu, suferă, nu mai are răbdare. A răbufnit. I-a cerut Valentinei să se îndepărteze de familia ei, altfel îi va jumuli părul din cap. Valentina nu i-a răspuns, bineînţeles”, a declarat un apropiat al Alinei Borcea, potrivit emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 23.30, la Prima TV.

Valentina Pelinel nu a ieşit până acum în mod public să-i dea replica soţiei lui Borcea, ci a preferat să-şi verse năduful pe contul personal de socializare, postând mesaje cu subînţeles: "Un om inteligent nu va fi niciodată rău. Răutatea se naşte din prostie, inferioritate şi frustrare!".

Pelinel însă încearcă să fenteze pe cât se poate săgeţile veninoase venite din partea nevestei lui Borcea şi se concentrează mai mult asupra sarcinii. Cel care o supraveghează este nimeni altul decât medicul vedetelor, Doru Herghelegiu, care o va ajuta pe blondă să nască natural, aşa cum îşi doreşte, la sfârşitul primăverii. Doctorul Herghelegiu este acelaşi cu care au născut soţia lui Dan Petrescu, soţia lui Dan Cruceru, dar şi colega noastră Anca Serea, care din postura de mămică experimentată, căci are patru copii acasă şi unul este pe drum, i-a transmis şi ea un mesaj graviduţei Pelinel. 

„Domnul profesor conferenţiar Herghelegiu este pot să spun un înger pentru mine. De altfel, cred că nu aş fi avut curajul să nasc natural cei patru, cinci copii aproape cu dânsul. Am înţeles că şi Valentina Pelinel o să nască tot pe cale naturală şi tot cu acelaşi doctor. Îi urez multă sănătate şi naştere uşoară! E un act de curaj, bravo Valentina! Sănătate multă şi să ai un bebeluş sănătos”, a declarat Anca Serea.

Loading...
 
 

Citește și

  • Frumoasa Valentina Pelinel este însărcinată în şase luni şi urmează ca la finalul primăverii să aducă pe lume primul ei copil, un băieţel.

  • Schimbată şi la corp, şi la faţă, mai rotunjoară şi la burtică, şi la trup, dar extrem de radioasă. Aşa s-a întors Valentina Pelinel din America, iar fotoreporterii Click! au surprins-o, luni (8 februarie), într-o zi extrem de încărcată pentru o graviduţă în 24 de săptămâni. Printre altele, fostul manechin a mers şi la biserică, pentru că motive de spus rugăciuni are destule.

  • valentina pelinel copil cristi borcea

    2016 este văzut în astrologia chinezească drept un an al evoluției, întrucât Maimuța de Foc, semnul în care ne vom afla până în 27 ianuarie 2017, este o zodie care stimulează creativitatea. Vedetele care vor naște în acest an pot aduce pe lume viitoare genii.

  • Altădată bune prietene, acum au ajuns să-şi tranşeze problemele în instanţă. Valentina Pelinel a anunţat că o va da în judecată pe Monica Tatoiu, după ce aceasta a făcut afirmaţii "nepotrivite" despre copilul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1