Alessia și antrenorul, în ipostaze fierbinți! S-a urcat pe el în văzul tuturor VIDEO EXCLUSIV

alessia.jpg

alessia
Alessia
foto: Arhiva Personală

S-a urcat pe el, s-a unduit şi au făcut-o chiar în văzul lumii. Alessia şi antrenorul ei personal nu au avut nicio inhibiţie şi au încercat poziţii noi chiar în parc. Atenţie, urmează imagini extrem de fierbinţi!

Dis de dimineaţă, Alessia s-a trezit cu poftă de mişcare. Blonda nu a stat pe gânduri şi a ieşit în parc cu antrenorul ei personal. Motivaţia? Un trandafir roşu, dar şi un corp suplu. Şi după ce şi-au aruncat priviri tandre, Alessia şi Gabi au început să se încălzească.

Uite cum s-a antrenat Alessia cu antrenorul

După câteva minute, cei doi au trecut la exerciţii mai grele. El a întins salteaua, ea s-a lăsat pe spate şi ce a urmat a încântat privirile trecătorilor pofticioşi. Până s-au hotărât care să stea desupra, cântăreaţa ne-a arătat ce mişcări poate face ea cu posteriorul: „Cică stai tu deasupra că fac eu toată treaba. Păi stau eu dedesubt”. Şi de la atâta antrenament, blonda a rupt salteaua și recunoaște că nu este prima. Întrebată dacă este prima saltea pe care a rupt-o, vedeta a răspuns negativ: „Nu”, însă a mărturisit că nu este vorba despre salteaua de pat: „De antrenament”.

Încă n-aţi văzut nimic. Dacă tot i-a rupt salteaua, Gabi s-a răzbunat cu un exerciţiu supriză: „Simt tensiune peste tot”.Chiar dacă are doar 48 de kilograme, artista mărturiseşte că nu ţine niciodată dietă. Şi nici că i-ar mai trebui. Căci de două ori pe săptămână, antrenorul o solicită la maximum.

Alessia a fost în platoul emisiunii Click!

Alessia a venit în platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, pe Prima TV. Aici, a vorbit puțin despre antrenamentul din parc, dar a vorbit destul de mult și despre melodia pe care a lansat-o cu Pitt Leffer, invitat și el în platou.

Când a venit vorba despre ultima poziție în care antrenorul a pus-o să stea, Alessia a rămas mască: „Când mi-a spus asta (cum să stea, n.r.) eu i-am zis «Trebuie să înțelegi că eu sunt suspectă de hernie de disc, trebuie să facem cumva, Gabriel», dar el mi-a zis «Nu, stai liniștită, știu unde să mă așez». Cu frică l-am ținut dar când ajungi acolo nu e așa de greu, se pune într-un punct anume”, a povestit blonda. Însă, în cele din urmă, Alessia și-a luat revanșa față de cel care a chinuit-o la antrenament: „Da, am fost și eu pe el”. Iar Pitt Leffer a fost și el impresionat de poziția în care a stat colega lui de breaslă împreună cu antrenorul personal: „La mine, de la țară de unde vin eu, era un joc din ăsta, «Lapte gros» se numea”, a glumit artistul. Cât despre aceste exerciții, Alessia nu se arată prea chinuită de ele și este dispusă să le facă oricând? „Ori de câte ori este nevoie. Ar fi bine să am nevoie zilnic, dacă se poate înainte de masă. După masă nu, că ești sătul, ți se apleacă”, a glumit ea.

Cât despre colaborarea dintre blondină și Pit Leffer, se pare că aceasta a fost mâna managerilor celor doi artiști: „Colaborarea noastră a venit foarte firesc. Mihai Groia, managerul lui Pitt ne-a trimis piesa la RedClover Media și...”, iar propoziția Alessiei a fost completată, la fel de firesc, de Pitt:  „Și am început să cântăm așa și ne-am sincronizat foarte bine”. Întrebat dacă vedeta l-a pus și pe el la exerciții fizice, cântărețul a afirmat fericit că acest lucru nu s-a întâmplat: „Eu îi priveam de undeva din copac de acolo”, însă Alessia a dezvăluit faptul că tot a găsit o metodă să îl chinuie: „L-am chinuit și pe el la coregrafie”, a glumit ea. Însă Pitt s-a declarat impresionat de colega lui: „A fost foarte plăcută colaborarea. E o fată frumoasă, talentată, cu o voce de aur”, a subliniat artistul.

Se pare că Pitt a fost fermecat de frumoasa blondă. Întrebat cum s-au cunoscut, artistul a glumit: „Mergeam pe stradă într-o seară de mai și curgeau petalelele”, însă Alessia a făcut lumină: „Prin managerii noștri ne-am cunoscut, când am mers la studio să înregistrăm piesa. Știi, cum se căsătoresc copiii din pruncie, așa a fost și la noi. Și dacă tot ne-am întâlnit, am zis să o punem și o piesă și am pus-o până la capăt”, a mai glumit vedeta. Iar colaborarea dintre cei doi nu s-a oprit aici. Artiștii au făcut împreună și o ședință foto cu năbădăi: „Am făcut și o ședință foto la piscină, unde l-am și altoit pe Pitt după ceafă. Era acolo concentrat și eu eram cu nervii întinși la maxim. Eu eram acolo concentrată să stau bine și el «Hmm, ce blondă am lângă mine», pac! Stânga! A făcut o glumă într-un moment nepotrivit, când noi, fetele, suntem foarte stresate”. Nici Pitt nu s-a lăsat mai prejos „Am vrut să o arunc în apă. Era emoționată pentru că stătea lângă mine”, a glumit el.

Iar din colaborarea lor a ieșit o piesă cu un adevărat succes. Chiar dacă nu există filmări care să ilustreze versurile pline de pasiune, melodia strânge din ce în ce mai multe vizualizări pe rețelele sociale: „Deși nu am făcut videoclip, se duce spre milion. Am auzit-o pe plajă, mi-au trimis prietenele înregistrări de la mare. Acum două zile prietena mea a fost la mareși mi-a trimis o înregistrare”, a mărturisit Alessia, mândră.

Iar despre vacanță, vedeta s-a declarat prea ocupată pentru a petrece în destinații exotice: „Eu nu am vacanță din păcate, pentru că nu îmi permite programul . Aș vrea eu să filmez un videoclip în Spania, crede-mă, aș fi cea mai fericită, chiar dacă m-aș duce la muncă.. Noi avem toate weekendurile ocupate până în noiembrie. Sâmbătă suntem la Timișoara, duminică la Piatra Neamț, apoi suntem în Vrancea, pe 22 suntem în București, la un eveniment foarte mare în Parcul Plumbuita”, a mai spus ea.

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1