Adriana Bahmuţeanu divorţ: Despărţiţi, dar împreună

silviu_prigoana-adriana_bahmuteanu_am_0166_14.jpg

silviu si bahmu
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu se acuză reciproc pentru deciziile luate în privința copiilor
Foto: Click!

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au mers miercuri, 22 aprilie, la judecătorie, pentru a divorţa. Prezentatoarea TV a plecat dezamăgită: ea nu e încă divorţată de Silviu Prigoană şi trebuie să mai aştepte o lună, deşi au ajuns la o înţelegere.

Ambii soţi şi-au făcut apariţia dimineaţa la judecătorie, s-au salutat şi s-au purtat civilizat, semn că îşi doresc de comun acord să pună capăt căsniciei. Însă lucrurile nu au mers cum au vrut ei.

Adriana Bahmuţeanu a explicat că s-a stabilit un nou termen, deşi ea şi Silviu Prigoană s-au înţeles ca cei mici să rămână la Bahmu. 

"Fata nu e liberă să facă ce vrea cu viaţa ei. Mai aşteptăm o lună până la următorul termen. Chiar dacă soţul meu a fost de acord să îmi lase custodia copiilor. Că trebuie demonstrat", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au prezentat miercuri dimineaţă în faţa judecătorilor, în procesul de divorţ deschis de vedeta, la începutul lunii ianuarie. Omul de afaceri a subliniat în repetate rânduri că nu este de acord cu desfacerea căsătoriei din vina sa exclusivă. Prezentatoarea urmează să revină la numele de fată: Bahmuţeanu, iar cei doi copii ai cuplului vor locui la domiciliul vedetei tv. Deşi autoritatea părintească va fi exercitatată doar de către Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană ar urma să contribuie "la cheltuielile de creştere, educare, învăţătură şi pregătire profesională a minorilor prin obligarea la plata unei pensii de întreţinere corespunzătoare venitului realizat, respectiv o treime din venitul realizat". Bruneta s-a prezentat încrezătoare la proces şi speră la că la finalul zilei îşi va recăpăta statutul de femeie liberă.

"M-aş bucura să se termine tot circul astăzi. Am obosit! Mă ştie toată România prin prima divorţurilor de Prigoană. Eu sunt şi o altfel de persoană nu una care se plimbă tot timpul prin tribunale, pe la termene de judecată cu Prigoană. Mă bucur că m-a salutat", a spus Adriana bahmu'eanu la Antena Stars cu puţin timp înainte să intre în sala de judecată.      

Loading...

Citește și