John Travolta a încercat să-l omoare pe bărbatul care a dezvăluit că e gay

Citeste tot despre: 

Autorul cărţii "You'll Never Spa in This Town Again", în care a dezvăluit că Travolta e gay, spune că actorul a încercat să îl ucidă

National Enquirer publică încă un episod din telenovela romantică-sexuală a lui John Travolta.

John Travolta, dependent de sexul cu bărbaţi!

Robert Randaph, scriitorul care a dezvăluit sexualitatea actorului,  susţine că are o înregistrare video cu una dintre escapadele lui Travolta şi că o va face publică la momentul potrivit.

Lucrurile nu se opresc aici: se pare că autorul cărţii a trecut prin două momente îngrozitoare, când nişte indivizi au încercat să-l omoare în timp ce era la volan.

Pe 7 octombrie, 2 maşini, în două momente diferite ale zilei, au încercat să mă scoată de pe şosea. M-au urmărit kilometri întregi şi m-au împins cu maşina.  Din fericire, am reuşit să scap, dar îmi e foarte frică.”, a declarat Randaph.

Scriitorul spune că incidentele nu puteau fi provocate decât de Travolta şi de biserica scientelogică la care aparţine actorul, pentru că pe el l-a afectat cel mai mult ce a scris în carte.

În 2006, Travolta  a fost fotografiat în timp ce se săruta cu bărbatul angajat să aibă grijă de copiii lui. Întâmplarea a avut loc pe scările aeronavei actorului. Iar în 2007, la decernarea premiilor Festivalului de Film de la Santa Barbara, Travolta l-a sărutat pe gură, în faţa tuturor, pe Kirk Douglas. Deşi la astfel de evenimente au loc adesea scene asemănătoare, la John Travolta suspiciunile sunt mai mari în contextul în care există precedent.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1