Blestem la arbitru

Am auzit declarația lui Dinu ”Vamă” despre arbitrajul de la Brăila - Rapid 2-0. El dă vina pe complexul etern din conștiința arbitrului care a frustrat Rapidul cândva. Celebrul Brichetă. Eu am cu el relații normale. La fel cu Kiros.

N-aș crede că Dinu ar avea dreptate… Dar… dar am văzut meciul !! Dezastru. Prăpăd. Eu nu l-aș fi criticat pe arbitrul Horia Mladenovici. L-aș fi împușcat! Cu gloanțe de căcat! Ca să nu incit la violență… Chior să fii, mă Horia, cum dai, mă, la un cot în gură roșu și la al doilea identic galben?! Și, la o atingere cu palma la spate tot pe gură - penalty? Unde te trezești? Șefii tăi unde or fi? Zic de Kiros, care o fi pe plajă la Kalamaki? Și, de conexul, anexul, substitutul, realul șef Alex Deaconu? Să te prind că fluieri prin ligile unu și doi! La iarbă! Cu vacili-n careu, în liga 4-5! Te fac de Crângași - Ferentari - Teiland la un loc. Ochii pe tine! La ce bei, ce mănânci și cu bani de unde? Și, unde ești delegat? 

De unde mă, ura asta viscerală, vizibilă, telegenică pe Rapid! Mangafache. Că ți-am simțit veninul de cum suflai! Cine te-a băgat pe tine-n arbitraj, să i se usuce, pleoștească, moaie spiritul cu care-și miruiește muierea. Iar tu, înțepenir-ai când te apleci să-ți saluți șefii! Așa să-ți ajute Dumnezeu acu-n Săptămâna Patimilor…! 

Tu chiar nu ai înțeles că frustrând Rapidul lovești în mii de oameni amărâți, creștini, rămâne-ți-ar fluieru-n esofag fo 5 minute, să vezi moartea cu ochii! Acesta e un pamflet! Hai, că nu vreau să te omor, doar să te chinui… Și nici asta nu meriți, că te auto-martirizezi ca Iisus. Or, tu ești invers…necurat.

Loading...