Zi decisivă pentru Oana Zăvoranu! Vedeta, faţă-n faţă cu vrăjitoarele

oana.jpg

oana zavoranu vrajitoare proces judecatorie buftea
Oana Zăvoranu e la cuţite cu cele două vrăjitoare care au lăsat-o fără o mică avare
Foto: arhiva personală

De trei ani Oana Zăvoranu se luptă să-şi facă dreptate în procesul pe care îl care cu vrăjitoarele Melissa şi Vanessa. Cele două îi promiteau fericire şi iubire, în schimbul unor sume fabuloase de bani sau a unor bunuri. Astăzi, bruneta le va confrunta pe femeile care de-a lungul timpului au terorizat-o cu telefoane şi mesaje de ameninţare.

După ce a pierdut o mică avere, vedeta le-a dat în judecată pe cele două, pentru înşelătorie, iar luni le va înfrunta pe cele două la judecătorie. prima care a ajuns la Buftea a fost Vanessa. Ea a refuzat să facă declaraţii, înainte de a se prezenta în faţa judecătorilor.

vanessa.jpg

oana zavoranu vrajitoare proces judecatorie buftea
Vrăjitoarea Vanessa a ajuns prima la Judecătoria Buftea
foto: captură Antena Stars

"Iată că azi a venit în sfârşit momentul în care voi vorbi în mod oficial la Judecătoria Buftea, unde de trei ani instanţa răsfoieşte adevărul meu bazat pe probe zdrobitoare.... Chiar dacă în acest proces am trecut prin toate etapele şi stările posibile de la agonie la extaz, oferind  «o şansă călăilor mei», Dumnezeu acolo sus mă iubeşte şi mi-a oferit putere, calm, raţiune, înfrânarea revoltei interioare, răbdare şi perseverenţă, de a rămâne în picioare şi de a-i privi în ochi la mai puţin de un metru, pe cei ce la un moment dat fără nicio scrupulă, neclipind, m-au ameninţat, tâlhărit, furat, umilit şi batjocorit, deposedându-mă de ultimul leu pe care îl mai aveam......călcând pe sufletul şi inima mea. Voi fi mereu cu capul sus printre cei ce au îngenunchiat în faţa mea, recunoscându-şi infracţiunile şi implorându-mi mila pe care NU O POT AVEA...", a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook cu puţin timp înainte de a se prezenta la Judecătoria Buftea.

Loading...

Citește și