Zăvo şi-a luat verighetă la un an de la cununie

12-13-vedete-oana.jpg

Oana şi Alex vor ca, în curând, să se căsătorească şi religios

Oana Zăvoranu (44 de ani) şi-a găsit consolarea, după divorţul de Pepe, în braţele palestinianului Alex Ashraf (30 de ani), cu care s-a căsătorit, anul trecut, în secret.

Ei şi-au postat pe Facebook o fotografie cu inele din aur, cumpărate de la o firmă de fiţe.

Zoom
Inelele din aur sunt de la o firmă de lux

 

Oana se jurase că nu se va mai căsători, însă planurile ei au fost date peste cap de frumuşelul bărbat: “Nici eu nu mă gândeam că o să mă mărit.  Nici măcar de locuit împreună cu cineva. Întâmplarea a făcut că viaţa mi-a luat-o înaintea filmului. Am rămas consecventă în privinţa unui copil. Am copii cu blăniţă. Mie mi se pare frumoasă o căsătorie. Eu l-am cerut în căsătorie pe Alex. El s-a emoţionat, s-a albit, a lăcrimat. A trecut toate testele. El mă pune pe mine înaintea lui. Fidelitatea lui m-a convins. Ne completăm, râdem foarte mult. O să îmbrac şi rochia de mireasă. Sunt atât de fericită! Nu am semnat nici un contract prenupţial şi nici nu m-am gândit la asta. Mie îmi e bine. Nu mă culc noaptea cu gândul că o să-mi fie rău”, a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

 

loading...

Citește și

  • oana zavoranu

    Oana Zăvoranu pare să fi tras lozul câștigător când a decis să mai dea o șansă căsătoriei, luându-l de bărbat pe palestinianul Alex Ashraf, mai tânăr decât ea cu 14 ani. La un an de când și-au unit destinele, cei doi încă își mai fac declarații siropoase în văzul lumii.

  • oana zavoranu

    În primăvara acestui an, Oana Zăvoranu a anunțat că va deschide o clinică medicală în București. Se apropie acest moment, care a fost programat pentru luna septembrie, iar vedeta a intrat în panică, pentru că s-ar părea că are nevoie de mai mulți medici.

  • Unii spun că e curată nebunie, alţii, că a făcut cea mai bună alegere. Oana Zăvoranu şi-a scos silicoanele definitiv, iar bustul ei arată acum ca pe vremea când debuta la TVR 2, în 2001. Recent, bruneta şi-a expus sânii mici şi naturali într-un costum de baie minuscul.

  • Spre surprinderea multora, aflați că Oana Zăvoranu nu a ajuns încă la fundul sacului. Încă mai are bani din moștenirea mamei ei, iar extravaganțele continuă: a plătit o avere pentru o bijuterie.