«Zâna» şi Zăvo stau cu orele la coafor, pentru iubiţii mai tineri

z18-9-vedetete-2-col-andreea-marin.jpg

Andreea Marin a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la un salon din Pipera

Andreea Marin (41 de ani) a fost surprinsă, zilele trecute, în timp ce ieşea de la un salon de înfrumuseţare din Pipera, unde a petrecut două ore, timp în care s-a aranjat ca o prinţesă.

Mulţumită de rezultat, ea a butonat la greu telefonul şi a muşcat cu poftă dintr-un covrig, semn că nu a renunţat la dietă.

Andreea se pregăteşte de Paşte pe care, cel mai probabil, îl va petrece alături de fiica ei, Violeta, dar şi de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu (32 de ani), consul în Libia. Dar nu numai Andreea s-a ocupat de look-ul ei, ci şi nonconformista Oana Zăvoranu (44 de ani), al cărei soţ, Alex Ashraf (30 de ani), este cu 14 ani mai tânăr. 

Ca să-şi păstreze frumuseţea, vedeta tv merge periodic la sala de sport, pentru a avea un trup tonifiat, dar şi la coafor. Ea şi-a postat pe Instagram o fotografie de la un salon de înfrumuseţare.

z28-9-vedetete-2-col-zavo-sterge-mustatile.jpg

Oana Zăvoranu şi-a schimbat culoarea părului

“Vreau să vă comunic că miercuri am stat cinsprezece ore ca să îmi fac această culoare de păr care este foarte frumoasă şi îmi place foarte, foarte mult. Mă arată aşa gingaşă şi suavă cum de altfel sunt eu când dorm”. Vedeta a ales o culoare mai deschisă de vopsea de păr, un ciocolatiu, care o prinde de minune.

Loading...