«Zâna» e topită după soţul turc

andreea-marin si yuncay ozturk.jpg

andreea-marin si yuncay ozturk
Andreea Marin se comportă ca o adolescentă cu soțul ei, Tuncay

Andreea Marin (39 de ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) au intrat în cel de-al doilea an de relație, așa că fosta prezentatoare TVR s-a gândit să-i facă o surpriză bărbatului care i-a readus liniștea sufletească.

Ea l-a dus în weekend într-o mini-vacanță la Sibiu pentru a-i arăta superbul oraș, dar și pentru a petrece clipe de neuitat în doi. Îndrăgostită până peste urechi, Andreea l-a ținut numai în sărutări și îmbrățișări pătimașe pe Tuncay.

“Sibiul e o alegere minunată în preajma Sărbătorilor de Iarnă! Mi-am dorit ca soțul meu să vadă un loc nou din România și să simtă căldura sărbătorilor noastre, tradițiile, bucuria, luminile împodobind casele, străzile, târgul dedicat lui Moș Crăciun. Am ales spontan, nu ne-am făcut planuri din timp, și a fost minunat așa. Tot neplanificat, l-am văzut și pe noul președinte, Klaus Iohannis, la concertul din Biserica Romano-Catolică”, a dezvăluit Andreea. Celebrul cuplu va petrece Crăciunul și Revelionul în țară, iar în ianuarie vor pleca la New York.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1