YouTube România premiază cel mai vizionat videoclip al anului la Media Music Awards 2014

fani_mma.jpg

Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie, la Sibiu

Pe lângă premiile bazate de difuzările radio şi TV, pe scena Media Music Awards va fi decernat joi seara şi un premiu bazat pe vizualizările pe cea mai populară rețea video de socializare din România – YouTube.

YouTube România aduce “BEST VIDEO on YOUTUBE” - videoclipul românesc cu cele mai multe vizualizari - pentru a completa lista premiilor oferite în mod transparent pe cifre reale pe baza difuzarilor Radio - TV.

Cel mai popular videoclip pe YouTube din ultimul an este un premiu surpriza acordat pentru prima oara în istoria Media Music Awards. "În decursul unei luni, aproape toți românii cu acces la internet vizionează clipuri pe YouTube. Muzica este una din cele mai populare categorii, cele mai de succes canale românesti ajungând să aibă şi peste 1 milion de abonați. Artiştii români sunt extrem de populari şi în afara țării: România este țara care ‘exporta’ cele mai multe hituri, comparativ cu celelalte țări din regiune", declara Florin Pravai, YouTube Lead Google Romania.

Zoom
Andra, la MMA din anul 2012

Gala Media Music Awards de joi seara va fi prezentata de Adrian Sînă şi de Sore, fiind pentru prima dată când cei doi artişti apar împreună pe scenă în ipostaza de gazde ale unei ceremonii de asemenea nivel.

Trofeele Media Music Awards se acorda artistilor care au avut, in ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest.

Zoom
Andreea Bănică, la MMA 2012

“Fans Like Award” şi Best Fan sunt singurele categorii de la Media Music Awards la care publicul poate vota. În premieră pentru o gală muzicală din România, la Media Music Awards va fi premiat cel mai înfocat admirator al unui artist autohton. Fanul numărul 1 va primi trofeul chiar din mâinile idolului său.

Zoom
Corina, la MMA 2012

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmând să îşi facă apariția pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial.  De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmând să vadă, la MTV România, cele mai cool momente şi imagini behind the scene cu artiştii preferați.

Intreg show-ul va fi inregistrat si transmis apoi de MTV Romania.

 

 

loading...
Loading...