Wow, ce cântăreţ sexy a ajuns puştiul din reclama la brânză topită! FOTO

noni-ene.jpg

noni razvan ene reclama branza
Noni spune că spotul publicitar în care a jucat când era mic l-a propulsat în lumea artistică

Au trecut mai bine de 12 ani de când Noni făcea schimb, cu o colegă de şcoală, de sandvişuri cu brânză topită, şi se întreba ruşinat: “Dacă mă sărută data viitoare?”. Puştiul timid din reclama cu pricina are acum 23 de ani, este cântăreţ, compozitor şi pune voci în filme de animaţie.

Noni Răzvan Ene recunoaşte că spotul publicitar la brânză topită, din 2002, i-a adus popularitatea. Dar, nu s-a culcat pe o ureche după această performanţă şi, de la an la an, a muncit pe rupte pentru premiile obţinute la Festivalul Mamaia Junior şi la Eurovisionul Copiilor. În plus, a studiat Actoria. Şi mai are un talent ascuns, este compozitor. Noni a învăţat muzică pe pâine de la regretatul artist Cornel Fugaru, care i-a fost ca un al doilea tată.

razvan-ene.jpg

Noni Răzvan Ene

 

Pentru că are o voce cristalină, Noni a dublat voci în filmul de animaţie „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi”, care a avut premiera luna trecută, dar şi în”Doamna şi vagabondul” şi ”Camp Rock2- Competiţie finală”. Actorul îşi ia la spectacole şi două dansatoare sexy, pentru ca show-ul să fie total. 

Şi, pentru un look mai masculin, el a strâns din dinţi de durere şi şi-a făcut mai multe tatuaje cu flori, dar are desenată şi o clepsidră, alături de care a scris numele lui Cornel Fugaru, mentorul său. Noni are o iubită, Mădălina, care îi este şi muză. 

Micuţa sâsâită din «Salam săsesc» este tocilara liceului

salam-sasesc.jpg

La 4 ani, Luiza a făcut reclamă la salam

 

Un alt personaj simpatic, din spoturile publicitare româneşti care au prins la public, este Luiza Lucuţa. În 2002, pe când avea doar patru ani, fetiţa a devenit protagonista reclamei la salam. A fost aleasă din prima, fără casting, pentru că era sâsâită şi foarte drăgălaşă. Acum, Luiza este o adolescentă studioasă, numerându-se printre cei mai silitori elevi de la Liceul ”Mircea cel Bătrân”, la specializarea ”Ştiinţele naturii”, unde a fost admisă printre primii. În timpul liber, ea practică tenisul. 

luiza-lucuta.jpg

În prezent, simpatica sâsâită e o liceană foarte silitoare
loading...
Loading...

Citește și

  • Răzvan Ene, alias Noni, a devenit un bărbat în toată firea. Puştiul simpatic care făcea furori în urmă cu 11 ani într-o binecunoscută reclamă este doar o amintire. La cei 22 de ani, acesta are în spate o vastă experienţă muzicală, iar în prezent se pregăteşte să lanseze un nou single.