What’s Up și Simina, dansul mirilor pe muzica lui Pepe. Moment emoționant în fața a 400 de invitați

nunta.jpg

nunta whats up
Simina și What's Up au avut o nuntă ca-n povești
foto: captură video

What’s Up (27 de ani) și Simina (26 de ani) au dat petrecere mare la Palatul Știrbey, cu ocazia nunții. Solistul și impresara lui și-au pus pirostriile după șașe ani de relație. Duminică, 28 august, s-a dat adunarea în rândul vedetelor din România. Cap de afiș au fost nașii Andra și Cătălin Măruță. Dorian Popa a fost cavaler de onoare, iar Claudia, iubita acestuia, și Ruby au fost cele mai sexy domnișoare de onoare.

S-au strâns cam 400 de invitați, printre care Liviu Vârciu, Oana Roman, Pepe și Raluca Pastramă, Lora, Anda Adam, Iulian Moga, Shift, Andreea Bănică, alături de soț și fetiță. Unul dintre momentele emoționante ale serii a fost dansul mirilor. Marius Ivancea, alias What’s Up, și Simina l-au ales pe Pepe să le cânte piesa pe care au dansat pentru prima dată în calitate de soț și soție. "Numai iubirea" a fost aleasa lor. Pe ring i-au însoțit nașii Andra și Cătălin Măruță. Mirii au avut parte de un moment plin de emoție, au dansat înlănțuiți și s-au bucurat de privirile tuturor celor din jur.

nunta_whats_up.jpg

nunta whats up
Simina și Marius au ales o piesă de-a lui Pepe pentru dansul mirilor
foto: captură video

Loading...
 
 

Citește și

  • Marius Ivancea (27 de ani) sau What’s UP şi Simina Costea ( 26 de ani), impresara lui, au trecut duminică la alt nivel, după o logodnă de şase ani, căsătorindu-se civil şi religios. A plouat cu găleata preţ de o jumătate de oră, în timpul slujbei, semn că vor avea parte de o căsnicie îmbelşugată.

  • andra catalin maruta

    What's Up s-a decis să-și pună pirostriile și iată că ziua cea mare a venit. Duminică, 28 august, solistul și Simina, cea cu care are o relație de șapte ani, au decis să-și jure credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Nunta a adunat toată crema cea vestită a showbiz-ului românesc, dar și sute de alți invitați.

  • ruby claudia iosif

    Duminică, 28 august, What's Up s-a căsătorit cu Simina Costea, impresara cu care are o relație de șase ani. Vreo 400 de invitați s-au strâns la petrecerea ce a avut loc la Palatul Știrbey. Printre ei au fost foarte multe vedete, căci așa se întâmplă de obicei la o nuntă din industria muzicală.

  • simina whats up

    What's Up și Simina Costea au decis să devină o familie în fața lui Dumnezeu, așa că duminică, 28 august, au organizat petrecere mare pentru cei 400 de invitați care au ales să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor. După șase ani de relație, Marius Ivancea, alias What's Up, și impresara Simina au făcut pasul cel mare.