Vreţi să fiţi «Regina balului» de Revelion? Vedetele vă ajută

r16-7-vedete-5-bianca-890.jpg

Bianca ne propune o rochie verde strălucitoare. Preț: 890 lei
Citeste tot despre: 

Nu ştiţi ce ţinută să îmbrăcaţi de Sărbători? Dacă vreţi să fiţi în centrul atenţiei, câteva vedete de top, care îşi rotunjesc veniturile şi din atelierele de croitorie, vă sar în ajutor cu modelele lor, potrivite pentru o talie de viespe. Iar dacă silueta nu vă ajută, puteţi alege o rochiţă largă şi lungă. Mai aveţi nevoie doar de o coafură şi de un machiaj pe măsură.

Celebrul designer  Sonia Trifan (38 de ani) sare în ajutorul nostru, cu sfaturi utile: „Anul acesta se poartă ţinutele cu paiete. Dacă mergem într-un club, trebuie să alegem o rochie scurtă, iar dacă mergem la un restaurant, atunci putem purta o rochie lungă”, a declarat Sonia Trifan pentru Click!.

r26-7-vedete-3-roxana-blagu.jpg

Roxana Blagu vă oferă acest model cambrat pe trup. Preț: 2.500 lei

Preţurile variază între 450 de lei şi 850 de lei. Şi Roxana Blagu (31 de ani), fosta solistă de la trupa Trident, ne propune câteva modele: “În fiecare an, în această perioadă sunt foarte căutate rochiile strălucitoare. Anul acesta am creat două colecţii pentru toate buzunarele.

Prima rochie este lucrată din lycra cu fir lame, accesorizată cu o centură elastică. Un model cu bust şi fustă petrecută şi fronsată, uşor de purtat în orice perioadă a anului, nu numai acum. Preţul ei este unul destul de accesibil, mai exact 450 lei.

r36-7-vedete-1-sonia-trifan.jpg

Sonia Trifan a optatpentru o rochie mov. Preț: 850 lei

A doua rochie este un model cusut manual, din mărgele, dedicat femeilor care vor să iasă în evidenţă prin rochiile bijuterii, preţul ei este de 2.500 lei”.

Bianca Drăguşanu (36 de ani)  are modele de rochii de diferite preţuri: “Cea mai ieftină rochie pe care o avem pe stoc este la 490 de lei, din dantelă şi cu paiete, mai avem una de 630 de lei, de formă conică şi cu spatele gol, iar cea mai scumpă este de 6.500 de lei”, ne-a spus una dintre croitoresele Biancăi Drăguşanu.

r46-7-vedete-4-cristina-spp.jpg

Cristina Spătar vă transformă în prințese. Preț: 689 lei

Cristina Spătar (46 de ani) a terminat cursurile de croitorie, apoi şi-a lansat propria linie vestimentară intitulată ”Regina Atelier”. 

Ea are costume, bluziţe fine, din materiale bune, rochiţe sexy, fuste şi pantaloni, ţinutele fiind inspirate, în general, din stilul Cristinei. Preţurile sunt cuprinse între 200 şi 1.500 de lei. În perioada Sărbătorilor preţurile au mai scăzut.

“De mică îmi doream să fac haine, iar acum pot să spun că mi-am îndeplinit visul. Sunt mândră de ceea ce am creat şi sper să am succes, chiar am muncit cu mare dăruire, pasiune. E visul meu aici”, ne-a spus Cristina Spătar.

r56-7-vedete-2-simo2-na-pat.jpg

Simona Pătruleasa ne demonstrează că putem fi elegante și în rochii lungi. Preț: 2.800 lei

Spre exemplu, o rochie maxi din catifea cu spatele gol şi revere din satin costă 689, de  la 1.500 de lei. Prietenia cu designerul care o îmbracă pentru jurnalele de ştiri de la Kanal D a pus bazele unei afaceri comune.

Simona Pătruleasa (44 de ani) şi Nicoleta Negură şi-au unit puterile şi creativitatea pentru a dezvolta un brand exclusivist de haine. ”Am creat ţinute elegante, pe stilul Simonei.

Pentru ocazii speciale, recomand rochiţele din mătase naturală, catifea şi culori pastelate. Un astfel de model poate costa de la 2.000 de lei până la 3.000 de lei”, ne-a spus designerul Nicoleta Negură.

Loading...