Vom avea din nou Cerbul de Aur! Ce a declarat șeful TVR

cerbul_de_aur.jpg

cerbul de aur
Ultima ediție a festivalului Cerbul de Aur a avut loc în 2009
foto: siglă

Doina Gradea, șeful interimar TVR, a confirmat joi, 8 martie, zvonurile care circulau de ceva vreme în legătură cu reluarea festivalului Cerbul de Aur în anul în care se împlinesc 50 de ani de la prima ediție.

TVR va relua festivalul Cerbul de Aur, a anunțat șeful interimar al instituției, Doina Gradea, în cadrul unei întâlniri cu membrii Consiliului Național al Audiovizualului pe tema grilelor postului public, conform Pagina de Media.

Gradea nu a oferit alte informații, însă reluarea festivalului pare să fie legată de faptul că în 2018 se împlinesc 50 de ani de la prima ediție.

Cerbul de Aur s-a desfășurat pentru prima oară în 1968, în Piața Sfatului din Brașov, iar de-a lungul celor 17 ediții pe scenă au urcat nume consacrate ale muzicii ori artiști care și-au lansat aici o carieră de succes. Printre artiștii străini care au urcat pe scena din Piața Sfatului s-au numărat Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family și Patricia Kaas. Ultima ediție a avut loc în 2009.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1