Voltaj și-a lansat al zecelea album din carieră! Fanii au fost în delir la concert

voltaj2.jpg

voltaj
Voltaj a concertat la Sala Polivalentă
Foto: Facebook

Eveniment important joi seară, 20 octombrie, la Sala Polivalentă din București. Trupa Voltaj și-a lansat cel de-al zecelea album din carieră, intitulat "X" (10), în fața a sute de fani.

Mega evenimentul muzical a fost deschis de elevii de la Școala de Muzică Voltaj Academy, care au încântat publicul mai bine de jumătate de oră, cu melodii cunoscute din repertoriul internațional. Voltaj a reușit să strângă un număr foarte mare de fani la concertul de lansare al noului album. 

voltaj_academy.jpg

voltaj
Copiii de la Voltaj Academy
Foto: Oana Pascaru

 

Cei prezenți la Sala Polivalentă s-au bucurat, pe tot parcursul show-ului, alături de solistul trupei, Călin Goia, și colegii lui, care au încercat să le transmită de pe scenă emoția și bucuria că sunt alături de ei într-un moment atât de important din cariera lor.

v.jpg

voltaj
Lumină și culoare la concertul celor de la Voltaj
Foto: Oana Pascaru

 

Albumul lansat conține 10 piese, printre care "Din toată inima", "De la capăt", "Kori Gent", cunoscute deja publicului, dar și piese noi, precum "Nana", "X", "Anotimpuri" sau "A XII-a". Băieții de la Voltaj au făcut un turneu prin țară pentru a-și promova noul album.

Primul album din cariera trupei a fost "Pericol de moarte", lansat în 1996. Ce atunci, la fiecare doi-trei ani, Voltaj a prezentat fanilor câte un material discografic.

Loading...

Citește și

  • Chitaristul Vali Ionescu de la Voltaj, zis Prunus, în vârstă de 52 de ani, zâmbeşte din nou, după ce, în urmă cu 14 ani, fiica sa a încetat din viaţă în urma unui accident de maşină.

  • voltaj eurovision plagiat

    Nici nu s-a terminat bine ediţia de anul acesta a concursului Eurovision, că au apărut tot felul de scandaluri. Câştigătorul Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, a fost acuzat de plagiat. Moda furturilor nu este deloc una nouă: şi cântăreţii din România au fost acuzaţi că au plagiat, iar Inna, Alexandra Stan şi Delia sunt doar câteva dintre vedetele bănuite că au copiat alte melodii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1