«Vocea României», cele mai bune momente în ediţia de 1 Decembrie

vocea-romaniei.jpg

vocea romaniei
Vocea României are ediţie specială de 1 Decembrie
Foto: ProTV

Marţi seară (1 decembrie), începând cu ora 20.30, românii sunt invitaţi să urmărească o ediţie specială Vocea României, unde îşi vor putea vota favoriţii, pe care-i vor trimite mai departe către marele trofeu în valoare de 100.000 de euro. Reporterii Click! transmit special pentru dumneavoastră din culisele show-ului.

UPDATE 01.15 Michel Kotcha a fost ales de public, iar Nora Deneş a fost salvată de Smiley. Diana Cazan şi Diana Hetea au plecat acasă.

UPDATE 00.50 Ultima în concurs a fost Diana Hetea.

Zoom
Diana Hetea
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 00.40 Diana Cazan a urcat a treia pe scena de la Vocea României. Concurenta a interpretat melodia ''Cine te crezi'' a lui Feli Donose.

Zoom
Diana Cazan
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 00.25 Nora Deneș a impresionat juriul, când a început să cânte şi la vioară piesa ''De la capăt'' a celor de la Voltaj.

Zoom
Nora Deneș
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 00.15 Echipa lui Smiley a intrat ultima pe scena Vocea României, în frunte cu Michel Kotcha.

Zoom
Michel Kotcha
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 00.02 Tincuţa Fernea a primit cele mai multe voturi din partea publicului, iar Cristina Bălan a fost aleasă de Tudor Chirilă. Cele două merg în etapa următoare la Vocea României. Claudia Andas şi Daniel Bălan au părăsit concursul muzical.

UPDATE 23.45 Claudia Andas a urcat ultima pe scenă, cu piesa ''Aştept să vii''.

Zoom
Claudia Andas
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 23.25 Are doar 16 ani şi o energie debordantă. Tincuța Fernea a reuşit să ridice toată sala în picioare. A cântat ''America's Sweetheart''.

Zoom
Tincuța Fernea
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 23.20 Cel de-al doilea concurent din echipa lui Chirilă a fost Daniel Bălan, cu melodia ''Photograph''.

Zoom
Daniel Bălan
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 23.10 Echipa lui Tudor Chirilă s-a pregătit intens pentru audiţiile live. Cristina Bălan, fosta componentă a trupei Impact, a fost prima care a cântat. Solista a intrepretat melodia ''Un actor grăbit'' şi a primit numai laude din partea antrenorilor.

Zoom
Cristina Bălan
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 22.50 Concurenţii lui Moga sunt în camera Magenta şi aşteaptă votul publicului. Tomi Weissbuch a fost ales de public, iar Alex Florea a fost salvat de Moga. Andrei Vitan si Cristina Stroe au plecat acasă.

UPDATE 22.30 Tomi Weissbuch a fost ultimul concurent din echipa lui Marius Moga care a cântat ''Lay me down''.

Zoom
Tomi Weissbuch
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 22.20 Andrei Vitan a fost felicitat de Smiley. ''Foarte frumoasă interpretarea. Felicitări''. Aceasta a cântat melodia ''Timpul'' a Paulei Seling.

Zoom
Andrei Vitan
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 22.13 Alex Florea a reuşit să facă show pe scenă, interpretând o piesă rock ''I would do anything for love''.

Zoom
Alex Florea
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 21.55 Echipa lui Marius Moga este pregătită să încânte spectatorii. Cristina Stroe a urcat prima pe scenă, cu melodia ''Lume, lume''.

Zoom
Cristina Stroe
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 21.50 Publicul a decis. Dintre cei patru elevi din echipa solistei, doar doi merg mai departe. Favoritul publicului este Mihai Dragomir Rait. Cristina Vasopol a fost salvată de Loredana Groza. Cei doi concurenţi se luptă în continuare pentru marele trofeu. Bogdan Vlădău şi Iulian Selea au părăsit competiţia.

''Mă doare sufletul că trebuie să mă despart de o parte din voi în această seară. Aleg să merg mai departe cu Cristina Vasopol'', a declarat Groza.

UPDATE 21.26 Bogdan Vlădău face parte din echipa Loredanei Groza. ''Dacă v-a plăcut prestaţia mea de pe scenă, votaţi-mă'', a mărturisit Vlădău la finalul melodiei.

Zoom
Bogdan Vlădău
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 21.16 Mihai Rait, cunoscutul actor din ''Las Fierbinţi'', a avut o apariţie spectaculoasă pe scena de la ''Vocea României''. Fiind asemănat foarte mult cu regretatul solist Dan Spătaru, el a interpretat o melodie celebra a acestuia, ''Drumurile noastre toate''.

Zoom
Mihai Rait
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 20.58 Iulian Selea a fost al doilea concurent care a cântat live. Şi el tot din echipa Loredanei.

Zoom
Iulian Selea
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 20.50 Prima care a urcat pe scenă a fost Cristina Vasopol, din echipa Loredanei Groza. Ea a interpretat melodia ''Ana, zorile se varsă''.

''Ai fost fantastică. Sunt mândră că eşti în echipa mea'', i-a spus Loredana Cristinei, la finalul piesei.

Zoom
Cristina Vasopol
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 20.30 A început Vocea României. Concursul muzical a fost deschis de interpretarea imnului de stat al României, ''Deşteaptă-te române''. De asemenea, pe ecranul gigant de pe scenă au fost difuzate imagini cu cei patru antrenori în tinereţe.

Cea de-a doua ediţie live a emisiunii de divertisment „Vocea României” va avea loc marţi, de Ziua Naţională. Mai mult de atât, Pro Tv împlineşte 20 de ani de existenţă. Următorii 16 concurenți își unesc vocile în cinstea României.

Astfel, din echipa lui Tudor Chirilă vor cânta Cristina Bălan, Daniel Bălan, Claudia Andas și Tincuța Fernea, iar din echipa Loredanei vor urca pe scenă Iulian Selea, Mihai Rait, Bogdan Vlădău și Cristina Vasopol.

Echipa Smiley va fi reprezentată de pe Diana Hetea, Diana Cazan, Michel Kotcha și Nora Deneș, iar echipa Moga de Andrei Vitan, Alex Florea, Tomi Weissbuch și Cristina Stroe.

Concurenţii vor interpreta melodii precum „Drumurile noastre”, „Un actor găbit” sau „Timpul”.

Concurenţii, antrenaţi de Tudor Chirilă, Loredana, Smiley sau Marius Moga, se întrec pentru trofeul „Vocea României” și premiul în valoare de 100.000 de euro.

loading...
Loading...

Citește și