«Vocea României» are un nou scenarist! Bogdan Nicolai se întoarce la Pro TV

bogdan_nicolai_7.jpg

Bogdan Nicolai
Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai este fostul matinal de la Alarma ProFM, unde a fost DJ timp de 4 ani. După o carieră de mai bine de un deceniu în mass media, Bogdan se întoarce în televiziune, de această dată că şi scenarist la “Vocea României”.

Bogdan Nicolai colaborează cu ProTV încă din 2004, unde a fost pe rând Director de programe şi producţie la MTV România, a creat rubrici şi personaje cu care a urcat audienţele la PRO FM, dar a dezvoltat şi programul ProFM’s Cool care s-a desfăşurat în liceele din Bucureşti şi care a descoperit noi talente.  “Job”-ul de scenarist nu e străin pentru Bogdan, el fiind cel care a scris textele pentru “Alice” (primul serial exclusive online românesc), “House of fun”, “Vara lui Sara” (reality show cu audienţe record la MTV) şi “Meltenia” (Pro TV).

Proiectul “Vocea României” s-a mulat perfect pe experienţă lui Bogdan, atât în muzică, cât şi în scenografie, acesta ajungând să lucreze cu prieteni vechi de breaslă, cum ar fi Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor  Chirilă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1