Vladimir Drăghia s-a făcut băiat de casă. Uite cum gătește la Super cireașa de pe tort

vladimir_draghia.jpg

vladimir draghia
Vladimir Drăghia a devenit tată la începutul lunii iulie
foto: arhivă personală

De când a devenit tată, Vladimir Drăghia este văzut tot mai rar în ipostaze de băiat sexy și rău și tot mai des în postura de băiat de casă. Invitat la ediția de sâmbătă, 25 noiembrie, a emisiunii Super cireașa de pe tort de la Prima TV, Drăghia a făcut dovada talentului său de bucătar.

Super cireașa de pe tort a pregătit pentru sâmbătă, 25 noiembrie, o ediție delicioasă, patru vedete de marcă. Claudia Ghițulescu și Vladimir Drăghia se vor duela în bucătărie cu tânăra Nicole Cherry și îndrăgitul Kamara.

Cele două echipe vor concura pentru titlul de cea mai bună gazdă, arătând că talentul lor nu există doar pe scenă, ci și în bucătărie. De la sarmale tradiționale, până la prepelița cu piure de cartofi, cele patru vedete își vor pune la încercare, pe rând, abilitățile culinare pentru a-i impresiona atât pe adversarii lor, cât și pe maestrul Horia Vîrlan, care îi va supraveghea cu maximă atenție.

Vor reuși Cristina Ghițulescu și Vladimir Drăghia să găsească “ciocănelele de vacă” perfecte pentru a le face pe plac musafirilor? Și, oare, Kamara va aprecia sarmalele de porc gătite de adversarii lui? Puteți vedea asta sâmbătă, 25 noiembrie, la Prima TV într-o nouă ediție a show-ului culinar Super cireașa de pe tort.

Loading...
 
 

Citește și

  • maria constantin marcel toader super cireasa de pe tort

    Horia Vîrlan le dă sâmbătă de lucru altor concurenţi care vor să obţină titlul de cea mai bună gazdă. La emisiunea Super Cireaşa de pe tort are de la Prima TV, două cupluri se confruntă pentru a câştiga. Este vorba despre Ioana Petric şi Cristian Dumitrescu, solistul trupei Narcotic Sound, şi Marcel Toader cu soţia sa, Maria Constantin.

  • oana roman marius elisei super cireasa de pe tort muschi de vita

    Oana Roman şi Andrei Duban intră la duel, provocaţi de Horia Vârlan! Sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV, emisiunea "Super Cireașa de pe tort" are două familii care se confruntă pentru a câștiga titlul de cea mai bună gazdă. Fiica fostului premier şi şoţul ei, Marius Elisei, vor găti mușchi de vită în timp ce familia comediantului va dori să impresioneze musafirii cu frigărui de creveți.