Vladimir Drăghia, primul atac public la Ionuț: "Se folosea de lacrimi ca să fie votat!"

draghia_si_ionut_11111111111.jpg

draghia si ionut jaguarul la exatlon
Vladimir i-a promis lui Ionuț că îi va acoperi cheltuielile de nuntă, din banii personali, dar el nu a acceptat
Foto: Kanal D

"Exatlon" s-a încheiat în urmă cu o săptămână, dar cei doi concurenți care s-au confruntat în finală nu au nici acum liniște. Vladimir Drăghia a fost ales căștigător prin vot, iar Ionuț a condamnat fix această metodă a producătorilor de a face departajarea. Miercuri seara, Drăghia a lansat și el primul atac după concurs la adresa rivalului său.

E limpede pentru toată lumea acum că Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi nu se prea au unul pe altul la inimă. În timp ce primul și-a adjudecat trofeul "Exatlon", cel de-al doilea a lansat o serie de acuzații la adresa câștigătorului. Ionuț nu este de acord cu metoda de departajare din finală stabilită prin vot și nici cu anunțul pe care Vladimir l-a făcut înainte de anunțarea câștigătorului privind soarta premiului. Vedeta a spus în concurs că va dona marele premiu de 100.000 de euro copiilor bolnavi și a stârnit o serie de controverse. Miercuri, Vladimir Drăghia a dat cărțile pe față și a explicat de ce a făcut acest anunț înainte de anunțarea căștigătorului și nu după ce a fost desemnat învingător. 

"Și mie mi-ar fi plăcut să spun abia la sfârșit. Dacă nu câștigam și spuneam ce as fi vrut să fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu mă crede! Stăteam lângă Ionuț, plângea pentru a zecea oară în emisiune, cum muncea în Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a îndupleca telespectatorii și a-i face să îl voteze. E normal să o facă. E normal să vorbești despre tine, să emoționezi lumea, să îi faci pe oameni să te voteze. Am văzut că face apel la sentimentele publicului, mi se părea normal să o fac și eu. Nu avea de ce sa îmi fie rușine! E o cauză nobilă! Ionuț a fost votat! Nu știu de ce nu a câștigat! Sunt aproape sigur că a contat mult că am spus ce vreau să fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam să câștig, tocmai de-asta. Nu văd de ce aș fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdată nu știu cum se va proceda. Mi-ar plăcea să se doneze direct, să nu mai fie taxe, comisioane. Mi-a fost rușine să întreb ce o să se întâmple cu banii", a declarat Vladimir Drăghia la Kanal d.

ionut.jpg

ionut exatlon
Ionuț este extrem de dezamăgit că departajarea s-a făcut prin vot
Foto: Captură Kanal D
Loading...

Citește și

  • Actorii Vladimir Drăghia (32 de ani) şi Tania Popa (45 de ani) au dat lovitura pe plan financiar, în ultimele două săptămâni, ei reuşind să-şi umple puşculiţa, după ce au câştigat două show-uri tv. În timp ce ea are din nou chef de muncă în grădină, pozându-se cu un coş plin cu cireşe, Vladimir a ajuns ieri la spital, urmare a deselor accidentări suferite la picioare, în timpul probelor din Republica Dominicană.

  • Vladimir Drăghia (32 de ani) a câștigat, după cinci luni de probe grele susținute în Republica Dominicană, trofeul ”Exatlon” și premiul în valoare de 100.000 de euro, însă dorul de casă l-a copleșit. Luni, la revenirea în țară, marele învingător și-a îmbrățișat cu drag iubita, Alice Cavaleru, și drăgălașa fiică, Zora, care l-a mai văzut, în acest răstimp, doar pe micul ecran.

  • Vladimir Drăghia a câștigat competiția Exatlon, iar înainte de finală a declarat că va dona premiul în valoare de 100.000 de euro pentru MagiCamp, o organizație care ajută copiii blonavi de cancer. Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a mărturisit că nu este pentru prima dată când Vladimir Drăghia se implică în astfel de acțiuni caritabile.

  • vladimir draghia ionut sugacevschi

    Vladimir Drăghia este marele câştigător al "Exatlon", dar drumul lui până la marele premiu a fost unul lung şi anevoios. Dorul de casă şi de fetiţa lui Zora, în vârstă de 10 luni, l-a măcinat teribil, iar miercuri seară cu puţin înainte să afle rezultatul votului, concurentul a făcut dezvăluiri emoţionante despre iubita pe care a lăsat-o acasă să se ocupe de copil. Alice nu a apărut la televizor, aşa cum au făcut-o soţia şi mama rivalului său, Ionuţ, şi toată lumea a crezut că sunt tensiuni între cei doi.