VJ Raru s-a întors în televiziune. Ce emisiune prezintă

vj_raru-nasrin_ameri.jpg

vj raru şi nasrin ameri
Vj Raru va face din nou echipă cu nasrin Ameri la Star Matinal de weekend
Foto: arhivă personală

După opt luni de absenţă din tv, Vj Raru s-a întors la Antena Stars. Cornel Moraru, pe numele său real, a revenit la Star Matinal de weekend, emisiune de la care chiar el plecase în luna februarie. Anunţul a fost făcut de prezentator pe reţelele de socializare. El face cuplu pe sticlă cu Nasrin Ameri.

Vj Raru este din nou gazda Star matinalului de weekend alături de Nasrin Ameri. Prezentatorul fusese înlocuit de Andrei Ştefănescu, dar pentru că solistul de la Alb&Negru urmează să plece la filmările Asia Express, reality-show pe care îl prezintă împreună cu Liviu Vârciu şi Gina Pistol, producătorii aveau nevoie de cineva care să facă cuplu pe sticlă cu Nasrin.  

vj_raru-nasrin_ameri-roxana_niculae.jpg

vj raru nasrin ameri si roxana niculae la star matinal de weekend
Vj Raru va face din nou echipă cu Nasrin Ameri şi asistenta Roxana Niculae la Star Matinal de weekend
Foto: arhivă personală

"Se spune ca prima dragoste nu se uită niciodată. De televiziune zic, că fata e aproape măritată, cu altul, care culmea, mi-e şi prieten. Pai dacă-i aşa, de mâine (n.r. sâmbătă, 20 octombrie) mă întorc la ea, la marea mea dragoste. Ne revedem dimineaţă la 09:00 pe Antena Stars!", a anunţat Vj Raru înainte cu o zi de a reveni în platoul emisiunii.  

VJ Raru şi-a dat demisia în februarie după 4 ani de televiziune 

Raru s-a despărţit cu greu de colegi la începutul acestui an când chiar el a mărturisit că plecarea este un moment dificil în viaţa lui. „Dragi prieteni, după patru ani în care mi-am petrecut toate weekendurile în direct la tv, am hotărât sã iau o pauză. A fost o perioadă cu de toate: matinal, știri, debate-uri, subiecte, adrenalină și multe emoții din care am învățat o grămadă de lucruri. Le mulțumesc colegilor mei pentru toate experiențele prin care am trecut împreună, le urez succes și promit să rămân în continuare alături de ei, de weekendul viitor însă, de cealaltă parte a ecranului. Cel mai tare vă mulțumesc vouă, celor de aici și tutoror celor de acasă pentru că ați fost alături de mine în fiecare ‪sâmbătă și duminică‬! Să fim sănătoși, să ne revedem cu bine! Mulțumesc Antena Stars”, scria atunci Vj Raru pe Facebook.

Andrei Ștefănescu este cel care i-a lua locul, dar a primit oferta de a prezenta Asia Express, aşa că a trebui să se retragă de la matinal.  

Citeşte şi:  

Fiul lui Andrei Ștefănescu a împlinit un an. Ce mesaj i-a transmis

Scrisorile lui Stanca: Dragă Antena Stars...

 

loading...
Loading...

Citește și