Viorela Filip, piesă emoţionantă pentru soț, la 25 de ani de căsnicie

viorela_filip.jpeg

viorela filip
Viorela Filip, alături de soţul ei, la biserică
foto: arhivă personală

Îndrăgita solistă şi profesoară de muzică Viorela Filip i-a dedicat o piesă soțului ei, la scurt timp de la aniversarea celor 25 de ani de mariaj. Melodia se numește "Dragostea nu ia vacanță", iar artista a interpretat-o recent, la tv.

Viorela Filip (67 ani) i-a făcut un cadou de suflet soțului ei, Cristian Bârlădeanu, doctor în muzică. Interpreta i-a dedicat piesa " Dragostea nu ia vacanță", compusă de Francisc Reiter, chiar pe versurile acesteia. Cei doi soți, Viorela și Cristian, au serbat în iulie 2017 25 de ani de mariaj. Însă melodia a fost imprimată abia anul acesta, în luna martie, înainte de Florii, pentru a o prezenta în emisiunea "Ieri, azi, mâine", de la TVR 2.

viorela_3.jpg

Viorela Filip sot, nunta de argint, casnicie, solista, Cristian Barladeanu, dedicatie
Viorela Filip, în emisiunea Corinei Dănilă

”I-am dedicat soțului meu piesa compusă de maestrul Francisc Reiter și oferită drept dar pentru nunta noastră de argint”, ne-a spus Viorela Filip. După cum se știe deja, Vio este o talentată interpretă de muzică ușoară, autoare de versuri și melodii, apoi profesoară de canto-muzică ușoară. ”Soțul meu este cel mai frumos dar pe care mi l-a făcut Dumnezeu!”, a spus ea despre actualul partener de viață. Viorela Filip a mai fost căsătorită cu regretatul compozitor Dumitru Lupu, care ne-a părăsit în iulie, anul trecut.

Loading...

Citește și

  • Viorela Filip

    Viorela Filipo a împlinit joi, 15 martie, 67 de ani. Originară din Tuzla (Constanța), Viorela Filip este numai o talentată interpretă de muzică ușoară, ci și autoare de versuri și melodii, dar și profesoară de canto-muzică ușoară. Click! vă spune povestea solistei care făcea furori, în anii comunismului, cu frumusețea și cu vocea inconfundabilă.

  • Viorela Filip, solista care în Epoca de Aur era în toate topurile muzicale, a împlinit 65 de ani, dar nu-i dai mai mult de 50. Reţeta tinereţii? Este mereu cu zâmbetul pe buze şi are un optimism molipsitor. În plus, nu renunţă la muzică, marea ei dragoste.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1