Viorela Filip, declarație de dragoste pentru soțul ei: «Te voi iubi până la ultima bătaie a inimii mele»

6-7-v-12.jpg

Viorela Filip, alături de Cristian Bârlădeanu, doctor în muzică

Celebra solistă Viorela Filip (68 de ani) a ţinut să marcheze pe Internet aniversarea a 26 de ani de la căsătoria cu Cristian Bârlădeanu, doctor în muzică.

”Un an de la Nunta noastră de Argint, Cristian şi Viorela. Nu- i pot spune decât atât soţului meu: te voi iubi până la ultima bătaie a inimii mele!”.  Ea a vorbit însă mereu la superlativ despre bărbatul care s-a dovedit a fi jumătatea ei: ”Soţul meu este cel mai frumos dar pe care mi l-a făcut Dumnezeu”, a afirmat Viorela, într-un interviu pentru Femeide10.ro.

Cântăreaţa ”Epocii de Aur” a mai bifat un mariaj şi cu celebrul compozitor Dumitru Lupu, care a încetat din viaţa anul trecut, în urma unui infarct: ”Dumitru a fost îngropat în ziua nunţii noastre şi a murit de ziua de naştere a Ilenei Şipoteanu, cea de-a doua soţie a lui, este ca şi cum s-a închis cercul. Am fost căsătoriţi 16 ani”. Viorela Filip arată impecabil la vârsta ei, păstrându-şi eleganţa din anii tinereţii, când era considerată cea mai frumoasă artistă. 

Loading...

Citește și

  • Viorela Filip

    Viorela Filipo a împlinit joi, 15 martie, 67 de ani. Originară din Tuzla (Constanța), Viorela Filip este numai o talentată interpretă de muzică ușoară, ci și autoare de versuri și melodii, dar și profesoară de canto-muzică ușoară. Click! vă spune povestea solistei care făcea furori, în anii comunismului, cu frumusețea și cu vocea inconfundabilă.

  • Solista de muzică populară Matilda Pascal-Cojocăriţa (60 de ani) şi talentatul violonist Ştefan Cigu (68 de ani) formează un cuplu de invidiat. La ceas aniversar, căci anul acesta vor serba 25 de ani de relaţie, mai exact ”nunta de argint”, frumoasa artistă ne-a dezvăluit reţeta unei relaţii lungi, plină de romantism, cum doar în basme mai găseşti.