Violoncelistul Adrian Naidin face eforturi uriașe pe scenă. "Are dureri insuportabile"

naidin9-acasa-5.-2col-adrian-naidin.jpg

adrian naidin
Adrian Naidin a suferit o fractură la mâna dreaptă
foto: arhivă personală

Violoncelistul Adrian Naidin (42 de ani) retrăiește de fiecare dată când urcă pe scenă experiența cumplită de anul trecut, când a sărit pe geam după ce mascații de la Antidrog au dat năvală în casa lui. Durerile la mână nu-i dau voie să uite prin ce-a trecut.

Violoncelistul Adrian Naidin s-a întors pe scenă, chiar dacă nu s-a refăcut complet după accidentul din luna septembrie a anului trecut. Atunci, Naidin a fost ”victima colaterală” a unei acțiuni de succes a polițiștilor de la Divizia Antidrog, care au ridicat jumătate de kilogram de cannabis dintr-un apartament din vila în care locuiește artistul.

Din nefericire, polițiștii nu au nimerit din prima camera vizată și au luat cu asalt apartamentul lui Naidin. Luat prin surprindere și abia trezit din somn, artistul a sărit pe geam de la etajul 1 și și-a fracturat mâna dreaptă.

Acum se află încă în plin proces de recuperare, dar s-a întors pe scenă. Ionuț Pavel, managerul lui Naidin, a dezvăluit că artistul face eforturi mari pentru a cânta. “Este bine acum. Cântă și câte două-trei ore la un spectacol. Însă, la finalul concertelor pe care le susține are dureri insuportabile la mâna afectată. Strânge însă din dinți și merge mai departe. Este un artist cu multă ambiție. Face eforturi mari să-și revină, vrea să slăbească, pentru că atunci când a avut probleme de sănătate a stat mai mult în pat și s-a îngrășat", a spus Pavel pentru Click!

naidin13-vedete-naidin.jpg

adrian naidin
Naidin (stânga) a urcat pe scenă și cu mâna în ghips
foto: arhivă personală

 

După nefericita întâmplare, violoncelistul ar vrea să se mute din vila cu ghinion. “Își dorește să se mute, dar nu prea găsește ce vrea el. Vrea să dea un preț bun pe lună și caută o anumită zonă din București. Sperăm că o să găsească cât mai repede”, a mai spus Ionuț Pavel.

Loading...
 
 

Citește și