VIDEO Uraganul Elsa a trecut pe la SURVIVOR, în Republica Dominicană. Reacția lui Daniel Pavel

daniel-pavel.png

Daniel Pavel, prezentatorul Survior România, în mijlocul furtunii
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Uraganul Elsa, primul uragan al sezonului din zona Atlanticului, a făcut ravagii în Republica Dominicană, Barbados și în Haiti. Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, a publicat imagini cu natura dezlănțuită, fix în timpul filmărilor.

Furtuna Elsa s-a intensificat ajungând la intensitatea de uragan în cursul zilei de vineri, pe când se afla la aproximativ 64 kilometri vest de Barbados. Conform Centrului Naţional american pentru Uragane (NHC), Elsa aduce vânturi care suflă susţinut cu 120 km/h şi prezintă intensificări de până la 140 km/h. Duminică, Elsa se îndreaptă spre Cuba.

h_57019650.jpg

Elsa a făcut ravagii în republica Dominicană
foto: EPA-EFE

Sâmbătă a devastat câteva insule din Caraibe, în Republica Dominicană fiind înregistrate, până la această oră, două decese, anunță agenția Efe.com. Una dintre victime este un băiat de doar 15 ani, din orașul Bahoruco, provincia Barahona, care a murit după ce un zid s-a prăbușit peste el, din cauza vântului puternic.

 

Daniel Pavel: "Despre asta este vorba. Ăsta e Survivor"

Tabăra Survivor România a fost în gardă sâmbătă, când uraganul Elsa și-a făcut simțită prezența și în zona portului Bayahibe, aflat la aproximativ 20 km de La Romana, unul dintre cele mai mari orașe din Republica Dominicană. Este zona în care au loc filmările Survivor România 2021 și raza de acțiune a întregii echipe de filmare. Prezentatorul Daniel Pavel a publicat pe Instagram imagini la cald, pentru a le arăta fanilor cum se manifestă uraganul Elsa. ”Despre asta este vorba. Ăsta e Survivor, ei sunt supraviețuitorii și asta facem aici în Republica Dominicană ca voi, cei de acolo, de acasă, să aveți experiența extraordinară”, a declarat Daniel Pavel, în rafala de ploaie.

h_57020659.jpg

Uraganul Elsa, în Republica Dominicană
foto: EPA-EFE

” Acel moment când afli că furtuna de gradul 10 e upgradată la peste 12 - uragan. Și ce nume de poveste, Elsa. Însă toate-s bune, toate-s Survivor! Fiul ploii! Multumiri, @razvan_adrian, un operator ad-hoc inspirat”, a scris Daniel Pavel și pe Instagram.

Citește și:

Vremea la extreme! Furtuni devastatoare în Europa, temperaturi de 50 de grade în America de Nord

VIDEO Imagini cumplite. Alunecare de teren la Atami, Japonia, din cauza ploilor. Doi morți și 20 de persoane dispărute

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5