VIDEO A uitat-o pe Lora? Uite pe cine a invitat Dan Badea la o cafea!

lora-dan-badea_0.jpg

dan badea lora invitatie cafea
Lora, împreună cu Dan Badea, pe vremea când formau un cuplu de invidiat
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Îndrăgitul actor de comedie se ţine de glume! Fostul soţ al Lorei (32 de ani), Dan Badea (36 de ani) a ţinut cu tot dinadinsul să arate prietenilor virtuali de cine se bucură el la primele ore ale dimineţii: de razele soarelui…

A trecut peste divorţul care a avut loc în urmă cu doar două luni şi îşi vede de viaţa lui. Mai mult decât atât, Dan Badea are chef să se amuze cu prietenii virtuali. De curând, fostul partener de viaţă al Lorei a publicat, pe contul personal de Facebook, un scurt clip video, în care a filmat primele raze ale dimineţii, după multe zile cu ceaţă şi temperature scăzute. “Bună dimineaţa, Soare... Cafea?”, a scris artistul, pe reţeaua de socializare, amuzat.

Actorul Dan Badea are chef de glume

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în vara anului 2012 şi au divorţat anul acesta, pe 13 octombrie. Cei doi au reuşit să ţină secret un detaliu important privind căsnicia lor: nu au făcut sex mai bine de un an. Cântăreaţa şi actorul de comedie s-au despărţit, în fapt, în urmă cu un an, de Crăciun, însă au reuşit să păstreze aparenţele unui cuplu bine sudat.

lora-dan-badea-divort_7_0.jpg

dan badea lora invitatie cafea
Lora şi Dan Badea au divorţat după doi ani de căsnicie
Foto: Arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1