VIDEO «A spart» banca? Bianca Drăguşanu, terapie prin cumpărături de lux după «Asia Express»

De la un euro pe zi în Asia, Bianca Drăguşanu a ridicat ştacheta la 3.000 de euro după ce a ieşit din emisiune. De cinci zile, fosta concurentă a reality-show-ului, ce se va difuza abia primăvara viitoare la Antena 1, nu se mai opreşte din cumpărături, semn că i-a fost deloc uşor să îndure condiţiile vitrige din Sri Lanka. Obişnuită cu luxul de acasă, blonda a făcut faţă cu greu regulilor. S-a înfometat şi a mers prin ploi şi arşiţă, fiind nevoită să facă autostopul. Scăpată din "infern", Bianca a rupt magazinele în două şi a început din aeroport, imediat ce zbura spre casă.

Ce terapie mai bună decât cumpărturile de lux ar putea să-i trateze unei femei depresia, iar Bianca Drăguşanu e pe pilot automat când vine vorba de haine şi încălţăminte. Deşi nu duce lipsă, ba chiar nu are pe unde să le mai pună, vedeta noastră nu zice niciodată "nu" unei sesiuni de shopping. A spart recent 20.000 de euro la Paris, chiar înainte de a-şi face bagajul pentru Asia Express şi pare de neoprit. Blondina a repetat figura la scurt timp după plecarea de la Asia Express, semn că nu s-a chinuit degeaba pe "Drumul Elefantului" şi a fost remunerată cu o sumă frumişică pentru participarea destul de scurtă. Surse din anturajul fostei prezentatoare tv au povestit pentru Click! că Bianca s-a învârtit doar patru ore prin Doha, unde avionul ei a avut escală, şi a lăsat nu mai puţin de 11.000 de euro pe pantofi şi cizme.

bianca-dragusanu-masina_de_lux_.jpg

bianca dragusanu se plimba cu o masina in valoare de 450.000 de euro
Doar bolidul cu care Bianca Drăguşanu se plimbă pe străzi valorează jumătate de milion de euro
foto: Mihai Ionescu

Şi-a luat cinci perechi pe care a început deja să le scoată la plimbare prin Capitală. Marţi, fotoreporterii Click! au surprins-o din nou pe Bianca cu portbagajul bolidului de lux, în valoare de 450.000 de euro, plin de pungi de la marile branduri. Cu o siluetă de invidiat, pusă în valoare de îmbrăcămintea sport,  Blondina a făcut o oprire la Hotelul Mariott. A intrat la galeria comericială şi a ieşit cu o sacoşă roşie de la Valentino, în care vânzătorii i-au pus o nouă pereche de cizme.

bianca-dragusanu-cumparaturi.jpg

bianca dragusanu face continuu cumpărături
Bianca Drăguşanu nu se poate abţine de la haine şi pantofi
foto: Mihai Ionescu

Totalul acestor zile a costat-o pe Bianca nu mai puţin de 15.000 de euro, ceea ce înseamnă că vedeta a scos din buzunar cam în fiecare zi câte 3.000 de euro pentru "a uita" ce a trăit în Sri Lanka.       

Bianca Drăguşanu, cea mai bine plătită vedetă de la «Asia Express»?

Bianca Drăguşanu a făcut echipă cu sora ei Oana în emisiunea Asia Express. Cele două au plecat încrezătoare din România, dar pe parcurs şi-au dat seama că regulile sunt mult prea dure, iar formatul emisiunii este chiar un adevărat test pentru ele.

bianca-dragusanu-pe_strada.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăguşanu face paradă de cum iese pe stradă
foto: Mihai Ionescu

După doar două săptămâni, surorile au revenit în România. În timp ce Oana s-a întors la cei doi copii ai ei, Bianca se joacă şi ea cu micuţa Sofia, dar cutreieră şi magazinele de lux. Se pare că pofta de cumpărturi i-a fost alimentată vedetei de onorariul generos pe care l-ar fi primit pentru participare.

Bianca Drăguşanu, alături de sora ei, Oana, în timpul filmărilor din India. În dreapta lor, Ruby şi iubitul ei

S-a vehiculat chiar că Bianca ar fi cea mai bine plătită vedetă de la emisiune, iar prima de instalare i-ar fi permis să facă toate aceste cumpărturi de lux şi să-i mai rămână şi bani. Surse din televiziune ar fi povestit că Bianca şi-a negociat în cei mai duri termeni participarea şi ar fi primit în jur de 95.000 de euro împreună cu sora ei, onorariu pe care nu l-ar mai fi luat nicio altă vedetă. De aceea nu ne mai mirăm că Bianca face furori cu ceasul de la mână care valorează doar el 10.000 de euro sau cu poşeta Chanel de peste 2.000 de euro.   

Ce echipe au rămas la Asia Express după plecarea Biancăi Drăguşanu 

Dintre cele nouă echipe selectate iniţial, au mai rămas în concurs doar şapte. Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, şi Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani se află deja de săptămâna trecută în România. Astfel, în concurs, pentru premiul cel mare de 30.000 de euro, pus la bătaie de Antena 1, se luptă Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă şi Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab.

 

Citeşte şi:

Şi-au lăsat familiile în lacrimi pentru premiul de 30.000 € de la Asia Express

VIDEO Bianca Drăguşanu, afaceri la prânz cu magnatul croat, la cină, cu bogătaşul chinez

 

 

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu si sora ei oana la asia express in aeroport

    Parcă mai ieri o vedeam pe Bianca Drăguşanu veselă alături de sora ei Oana la aeroport cu valizele pregătite pentru Asia Express, dar de câteva zile zile blonda a lăsat în urmă paradisul exotic din Sri Lanka, unde se filmează prima parte a emisiunii de la Antena 1, şi a revenit în ţară. Dacă în Asia a făcut paradă pantalonilor scurţi şi a bluzelor decoltate, în România, Bianca şi-a expus perechea de cizme de lux, în valoare de 1500 de euro, şi haina de blană şi a dat fuga la atelierul de croitorie pe care îl deţine, unde pregăteşte o nouă colecţie de rochii de mireasă.

  • Gazdă a showului “Vulturii de noapte”, de la Kanal D, Victor Slav (38 de ani) ne-a vorbit despre familie și muncă.