Bianca Drăguşanu a spart 20.000 de euro la Paris pe poşete şi pantofi de lux

bianca_aeroport.jpg

bianca dragusanu aeroport
Bianca Drăguşanu a revenit marţi în România după trei zile de răsfăţ la Paris
foto: Mihai Ionescu

Escapada romantică de la Paris s-a încheiat marţi pentru Bianca Drăguşanu (36 de ani) după trei zile de răsfăţ în adevăratul sens al cuvântului. Blondina a revenit în România, ieri în jurul prânzului şi a aterizat pe Aeroportul Otopeni încărcată de bagaje. Fosta prezentatoare Kanal d a făcut "prăpăd" în magazinele de lux din capitala Franţei şi a golit cardurile de credit. O victimă declarată a modei, blondina le-a povestit prietenelor că s-a întors cu două valize în care a îndesat mai multe perechi de pantofi, iar fotoreporterii Click! au surprins imagini savuroase cu ea făcând paradă cu pungile brandurilor de lux.

Bianca Drăguşanu face cumpărturi serioase atunci când scapă la magazine. De altfel, fosta gazdă de la "Te vreau lângă mine" (Kanal d) a recunoscut în repetate rânduri că are o slăbiciune pentru poşete şi pantofi de lux şi că nu se uită la bani atunci când vrea să-şi completeze colecţiile de genţi şi de încălţăminte. Blonda este ceva mai precaută atunci când vine vorba de haine, căci având atelierul ei de croitorie, ea îşi modifică şi îşi face propriile modele pe care le poartă cu pantofi scumpi şi sandale fine.

bianca_bagaje.jpg

bianca dragusanu aeroport
Îmbrăcată sport şi cu chipul ascuns în spatele unei perechi mari de ochelari de soare, Bianca a atras toate privirile trecătorilor
foto: Mihai Ionescu

Din ultima călătorie la Paris, Bianca nu avea cum să rateze magazinele de lux de unde s-a întors încărcată şi cu ceva emoţii. Marţi, în jurul prânzului, fotoreporterii Click! au surprins-o la aeroport în timp ce îşi căra cu greu cele două valize, geanta de umăr, şi o pungă în care mai avea ceva cumpărături, fericită totuşi că şi-a recuperat bagajele în care ştia ea prea bine ce achiziţii de top a făcut.

Răzvan Botezatu, în rol de şofer şi asistent personal al Biancăi Drăguşanu

Blondina a fost aşteptată de Răzvan Botezatu, pe cei doi legându-i o bună prietenie care durează de cinci ani. Cu un ajutor de nădejde, Bianca a lăsat trolerul pe mâna lui Bote, care a achitat parcarea şi a condus-o pe Bianca la o şedinţă foto pe care blondina o avea deja programată în aceeaşi zi.

bianca_si_razvan.jpg

Botezatu a ajutat-o pe Bianca Drăguşanu să care bagajele de la aeroport
Răzvan Botezatu a ajutat-o pe Bianca Drăguşanu să care bagajele de la aeroport şi a condus-o la o şedinţă foto
Foto: Mihai Ionescu

Acum, fostul prezentator tv este nu doar un amic săritor al vedetei, ci și omul bun la toate, motiv pentru care Bianca se poate lăuda oricând cu el. Din escapada romantică în care a îmbinat shoppingul de lux cu distracţia în parcul Disneyland, fosta iubită a lui Victor Slav s-a întors cu Minnie Mouse în poşetă, dar şi cu mai multe perechi de pantofi şi genți. Surse din anturajul vedetei au povestit pentru Click! că Bianca a cheltuit aproximativ 20.000 de euro pe două poșete şi nu mai puţin opt perechi de pantofi de lux, încălțămite pe care va trebui să mai aştepte până să o scoată la plimbare în această toamnă, căci peste doar câteva zile vedeta va pleca la filmările emisiunii Asia Express, în India, alături de sora ei Oana, cu care va face echipă.  

loading...
Loading...

Citește și