VIDEO Reacţia de milioane a Andrei, când un bărbat l-a atacat pe Măruţă!

andra2.jpg

Andra a fost victima unei farse a matinalilor de la Europa FM
Captură video
Citeste tot despre: 

L-a apărat ca o leoaică! În această dimineaţă, Andra (28 de ani) a fost victima unei farse pusă la cale de Vlad Petreanu şi George Zafiu, realizatorii matinalului "Deşteptarea" de la Europa FM. Cei doi au complotat împreună chiar cu soţul solistei, Cătălin Măruţă (36 de ani).

Andra şi-a apărat cu tărie soţul, ca o fiară! Invitată la matinalul de la Europa FM, solista nu şi-a recunoscut partenerul de viaţă. Ea a venit în studio pregătită să-l susţină pe concurentul care urma să participe la un concurs. Andra, însă, a avut parte de o glumă matinală. În legătură telefonică a intrat un domn care s-a prezentat a fi Paul Istrate din Ploieşti, un profesor de matematică. Acesta i-a adresat artistei o întrebare incomodă, mai exact de ce îşi lasă soţul să cânte, când o face "execrabil". „Totul până la soţul meu! Soţul meu este cel mai bun cântăreţ. Mai în glumă, mai în serios, mai face şi el momente din acestea. Şi David, băieţelul nostru i-a spus să nu mai cânte”, a spus artista.

„Doamnă, dumneavoastră cântaţi senzaţional, sunteţi o voce extraordinară, dar soţul dumneavoastră cântă penibil, doamnă. Nu înţeleg de ce îl lăsaţi. Adică, nu vă supăraţi”, i-a spus în replică vocea de la telefon.

andra matinali.jpg

andra maruta fiara aparat radio
Andra a picat în plasa celor de la Europa FM, Vlad Petreanu şi George Zafiu
Foto: Europa FM

Vizibil iritată de atitudinea ascultătorului, Andra a încercat să nu-şi piardă calmul. În cele din urmă, cântăreaţa şi-a dat seama că la capătul celălalt al firului era chiar Măruţă care i-a făcut o farsă: “Bă, auzi, cât să-ţi schimbi vocea? Nu pot să cred! M-ai păcălit, Cătă! Să vezi ce-ţi dau”, a spus Andra. Chiar dacă nu şi-a recunoscut soţul de la început, cântăreaţa l-a apărat în faţa presupusului concurent ca o fiară: “Am transpirat toată de nervi. Vroiam să mă ridic şi să zic, auzi şti ceva, eu pe omul ăsta nu-l susţin”, a spus Andra. Cântăreaţa i-a promis soţului o revedere plăcută, în care îi va plăti cu vârf şi îndesat pentru farsa făcută.

Vezi cum l-a apărat Andra pe Măruţă

Loading...
 
 

Citește și

  • Cântăreţei Andra îi place mersul pe jos şi bine face, căci asta o ajută să se menţină în formă.

  • O altă “victimă” a “neadevărurilor” noastre a fost Măruţă. Noi am scris că, în noul sezon al emisiunii sale, PRO-ul a decis - din cauza faptului că “Happy Hour” pierdea teren în faţa concurentului “Acces Direct” - să ia drept exclusive câteva scandaluri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1