VIDEO Primele imagini cu Iulia Vântur în România! 7 ore la TVR, 3 la restaurant

Au mai rămas 9 zile până la debutul Festivalului “Cerbul de Aur”, care va avea loc în perioada 29 august-2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov, iar gazda evenimentului a venit deja în România, pentru pregătiri. Fotoreporterii Click! au surprins primele imagini cu Iulia Vântur în România, iar diva arată ca dată jos de pe podium.

Veste bună pentru fanii Iuliei Vântur (38 de ani), fosta prezentatoare a emisiunilor “Dansez pentru tine” şi “Ferma Vedetelor”, de la PRO TV. Aceasta s-a întors în Bucureşti, din India, pentru că trebuie să înceapă pregătirile pentru “Cerbul de Aur”, unde timp de 3 zile va fi gazda festivalului, mai precis pe 30, 31 august și 1 septembrie, când îi va introduce pe cei 18 concurenţi în atmosfera scenei, dar și pe artiștii care vor susține recitaluri. Iulia s-a întors în Bucureşti şi a mers de la aeroport direct la studiourile Televiziunii Române, din Pangratti, pentru a face o şedinţă foto specială de promovare a festivalului.

2._iulia-vantur-tvr-august-2018_2.jpg

iulia vantur
Blondina a plecat la restaurant cu sandalele în care a făcut ședința foto la TVR
foto: Mihai Ionescu

Vedeta noastră a fost machiată, coafată şi a probat mai multe ţinute spectaculoase. După mai bine de 7 ore de muncă, Iulia Vântur avea nevoie și de un pic de relaxare, așa că a plecat de la TVR, încălțată cu superbele sandale de la ședința foto, pentru a se întâlni cu o prietenă. A mers mai întâi în Herăstrău, unde a zabovit vreo 20 de minute în maşină, apoi a plecat în Aviaţiei, la restaurantul Poesia, unde s-a întâlnit cu prietena ei. Cele două au petrecut timp de calitate şi au stat mai bine de trei ore la poveşti. Ulterior, alte două prietene li s-au alăturat.

3._iulia-vantur-tvr-august-2018_3.jpg

iulia vantur
Iulia, bucuroasă de revederea cu prietena
foto: Mihai Ionescu

De remarcat cât de bine arată vedeta, care din 2012 și-a mutat viața și cariera în India, unde se ocupă de muzică și de cinematografie. Blondina ne-a spus că abia așteaptă să intre în atmosfera festivalului “Cerbul de Aur”. “Acum trebuie să mă concentrez să iasă bine acest eveniment. Propunerea a venit pe neașteptate. Îmi aduc aminte că eram în Bangkok (n.r. în iunie), acolo unde aveam un show pentru IIFA (International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum, mare parte a carierei mele am prezentat un talent show de succes (“Dansez pentru tine”), mă simt în elementul meu într-un astfel de format. Mă simt onorată să prezint o ediţie cu adevărat specială a «Cerbului de aur». Acest festival cu tradiţie, care ne-a oferit atât de multe amintiri frumoase, se întoarce după o pauză de 9 ani, într-un moment aniversar, 100 de ani de la Marea Unire. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol”, ne-a declarat Iulia, care se va baza, sută la sută, pe echipa pusă la dispoziție de TVR.

“Am hotârt să vin fără echipa mea din India, pentru că nu aş avea destul timp să le prezint locurile de care sunt atât de mândră. Voi avea echipa din România lângă mine, cu care am lucrat foarte bine atâţia ani. Mi-ar plăcea să vină şi părinţii mei la Braşov şi cred că şi lor, însă nu ştiu dacă voi avea destul timp să petrec cu ei şi merită să le dau toată atenţia. Vom decide atunci. Sper să reuşim. După «Cerbul de Aur» trebuie să mă întorc repede în India. Tocmai am lansat o nouă piesă, compusă de Himesh Reshammiya pentru filmul «Genius», se numeste “Pyar De Pyar Le”, iar videoclipul îl puteţi vedea şi voi”, ne-a declarat Iulia Vântur, în exclusivitate. 

5._iulia-vantur-tvr-august-2018_5.jpg

iulia vantur
A petrecut aproximativ 3 ore la restaurant
foto: Mihai Ionescu

iulia-vantur-tvr-sedinta-foto-cerbul-de-aur.jpg

iulia vantur
Imagine de la ședința foto de la TVR, unde Iulia a stat vreo 7 ore
foto: Beauty District Salon

Loading...

Citește și