VIDEO: Mihai Morar, din emisiune direct la spital, rănit serios

mihai-morar.jpg

mihai morar accident frunte hemoragie spital
Mihai Morar s-a accidentat grav în direct
foto: Antena 1
Citeste tot despre: 

Prezentatorul tv a tras o spaimă soră cu moartea, marţi seara, chiar în timpul emisiunii a cărei gazdă este la Antena Stras. Mihai Morar (33 de ani) a vrut să le ofere telespectatorilor un moment la înălţime, însă totul s-a terminat prost pentru el.

Demosntrație de groază. Așa se poate descrie, pe scurt, tentativa lui Mihai Morar din emisiunea „Răi da' bună” difuzată în seara zilei de 4 noiembrie. Prezentatorul vt a vrut să urce pe o scară, în direct, îăn timp ce povestea ceva. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi, în scurt timp, Morar a avut nevoie de intervenţia medicilor, pentru că a căzut şi s-a lovit la frunte. 

Acidentul s-a petrecut în direct

„Eu am luat scara asta ca să vă arăt parcursul lui Beyonce de România. A plecat de la treapta de jos, Edi-Talent, Marius de la Focșani, Jean de la Craiova...”, a spus Mihai Morar și, de câte ori spunea un nume, mai urca o treaptă a scării care, inițial, era susținută de o singură asistentă, Elena, coregraf de meserie.

La un moment dat, cealaltă fată aflată în platou i-a atras atenția lui Mihai și a venit să-i de o mână de ajutor: „Stai că pici”. Dar Morar a continuat: „A mai luat încă un manelist necunoscut...”. Atât a mai apucat să spună Mihai Morar, că scara a alunecat pe podeaua lucioasă din platou șu prezentatorul tv s-a prăbușit. „Doamne ferește! Așa căzătură... Am dat direct cu capul”, a spus Morar după ce s-a ridicat. Deși avea deja pe partea dreaptă a feței o rană din care curgea sânge, Morar a vrut să continue show-ul: „Așa căzătură prbabil o să-și ia și Beyonce de România”. În căzătură, Morar a accidentat-o și pe una dintre asistente, care a dat cu fundul de pământ de s-a zguduit tot platoul.

Mihai Morar, cazatura_asistenta.jpg

Mihai Morar accident scara arcada
Elena, una dintre cele două asistente ale lui Mihai Morar, s-a accidentat și ea
captură: YouTube

Deşi a crezut iniţial că va trece uşor peste momentul stânjenitor, prezentatorul a trebuit să plece de urgenţă la spital. În timpul pauzei publicitare, moderatorul care avea o rană cu hemoragie, a ajuns pe mâna cadrelelor medicale. Astăzi, Mihai este bine-mersi. Ca să demonstreze acest lucru, vedeta a publicat pe fagina de Facebook o imagine cu el, în care se vede că este bandajat la arcada dreaptă.

Mihai Morar, cicatrice.jpg

Mihai Morar accident scara arcada
Mihai Morar este bandajat deasupra ochiului drept, dar starea lui generaă este foarte bună
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și