VIDEO Gestul cu care Lora şi-a bulversat fanii! "Aţi divorţat sau nu?"

lora-dan-badea.jpg

lora, dan badea, divort, notar, separare, casnicie
După doi de ani de la nuntă, Lora a divorţat astăzi
Foto: arhiva personală

Lora şi Dan Badea au semnat astăzi actele prin care pun punct unui mariaj de doi ani, la un cabinet notarial din Capitală. Cântăreaţa şi actorul au venit împreună cu aceeaşi maşină, ba chiar au împărţit aceeaşi banchetă.

După ce au semnat actele la biroul notarial, cântăreaţa şi comediantul au încercat să salveze aparenţele. Deşi numai ei doi ştiau cu adevărat ce se petrece în sufletul lor, Lora şi Dan s-au filmat în timp ce se amuză copios dansând în tandem pe o piesă a lui Shaggy.

"Ăştia suntem!", a scris blonda la descrierea filmului pe care l-a postat pe contul ei de socializare în care cei doi apar fericiţi de parcă ar merge la o petrecere şi nu au bifat un divorţ. Bulversaţi, admiratorii artistei i-au reproşat că tot amuzamentul este de faţadă. "Vrăjeală... sunteţi trişti în interior", a scris unul dintre fanii Lorei, în timp ce o tânăra nu pricepe nimic din comportamentul soţilor. "Lora, nu mai înţelegem nimic! Presa scrie de divorţ, voi vă diatraţi!!! Ce se întâmplă până la urmă? Eu m-aş bucura să rămâneţi împreună...", a scris fata nelămurită.

Într-un interviu acordat Antena Stars, la scurt timp după ce au depus actele de divorţ, Lora şi Dan Badea au explicat de ce au ajuns în această situaţie. "Am semnat astăzi o prietenie pe viaţă. Nu era corect faţă de noi. Lumea trebuie să ştie cum stau lucrurile. Vom rămâne cei mai buni prieteni. Eu mi-au recăpătat numele de domnişoară", a spus blonda. Şi Dan Badea a explicat că îşi va susţine întotdeauna fosta soţie şi că vor continua să lucreze ca o echipă. "Să nu vă miraţi dacă ne mai vedeţi împreună!", a subliniat comediantul.  

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa şi comediantul au ajuns luni (13 octombrie) la cabinetul notarial, în jurul orei 12. Îmbrăcată casual, Lora (32 de ani) şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare, în timp ce Dan (36 de ani) mesteca nervos gumă. Click! a aflat ce avere au de împărțit cei doi: 3 apartamente.

  • lora, dan badea, divort, notar, separare, casnicie

    Problemele pe care Lora le are cu Dan Badea se pare că şi-au găsit rezolvarea! Cântăreaţa şi comediantul urmează să se prezinte astăzi la un cabinet notarial unde vor semna actele de divorţ. Surse din anturajul artistei au confirmat pentru Click! că despărţirea dintre cei doi este iminentă.