VIDEO EXCLUSIV Lora şi soţul şi-au spus adio, dar rămân vecini!

lora-si-dan-badea.jpg

Lora si Dan Badea
Lora, jurat la emisiunea “Next Star“, şi Dan Badea au ieşit de mână de la biroul notarial unde au semnat, luni, actele de divorţ
Foto: Mihai Ionescu

”Şi drumul vieţii ne desparte/ Fiecare-n altă parte/ Noaptea nu va mai fi la fel/ Fără mine şi fără el/ Mă întreb cum voi rezista/ Când va fi cu altcineva”. Cine ar fi crezut că versurile cu care Lora rupea inimile fanilor vor deveni propria-i poveste de viaţă?

Cântăreaţa şi comicul Dan Badea au încheiat, ieri, la notar, o căsnicie de doi ani, ce debutase cu un amor nebun. S-au iubit, s-au susţinut, dar, într-o zi, ceva le-a rupt lanţul de iubire. Laura Petrescu, alias Lora (32 de ani), şi Dan Badea (38 de ani) şi-au spus ieri “Adio!”. Primul care a ajuns la sediul notarial, situat în zona Piaţa Charles de Gaulle, din Bucureşti, a fost Dan Badea.

lora-si-badea-masina.jpg

Lora si Badea in masina
Cei doi soţi au plecat împreună
Foto: Mihai Ionescu

Comicul, care are un real talent să descreţească frunţile spectatorilor cu glumiţele lui, părea ieri un actor trist şi împovărat de gânduri. După o oră, şi-a făcut apariţia şi Lora. Artista, vizibil afectată de situaţie, încerca să ascundă, sub o pereche de ochelari proeminenţi, urma nopţilor nedormite şi a lacrimilor vărsate.

Pentru a părea stăpână  pe situaţie, blonda a abordat o ţinută masculină, formată din pantalon, geacă de piele şi cravată. Cei doi au intrat de mână la notar şi tot aşa au şi ieşit. “Am pierdut un soţ, dar am câştigat un prieten pe viaţă. Mă bucur că am fost doamna Badea”, a  spus Lora. Apoi, au plecat împreună cu maşina şi, ca să mai înveselească atmosfera, au dansat pe manele.

apartamente.jpg

apartamente
Aici au Lora şi Dan apartamentele
Foto: Mihai Ionescu

Chiar dacă s-au despărţit în acte, Lora şi Dan rămân vecini de bloc în complexul Rin. Cei doi deţin trei proprietăţi. Unul dintre apartamente, care acum e în renovare, îi va rămâne Lorei, iar în celălalt va sta Dan. Pe cel de al treilea, situat în altă zonă, îl vor vinde, iar banii îi vor împărţi”, a declarat o persoană apropiată cuplului, pentru Click! Deşi motivele care au dus la surprinzătoarea despărţire rămân un mister, prietenii cuplului pun acest deznodământ neaşteptat pe seama programului lor artistic încărcat. “Iubirea înflăcărată de la început se transformase într-o frumoasă prietenie. Erau împreună, dar, totuşi, separaţi”, ne-a spus o altă apropiată de-a artistei. Cei doi au fost împreună şi la necaz. Anul trecut, Lora a suferit o operaţie pe uter, la o clinică din Turcia, după ce medicii i-au descoperit o tumoră,  iar singurul care a susţinut-o în acele momente grele a fost soţul ei, Dan Badea.

S-au căsătorit în anul 2012

Lora şi Dan Badea s-au cunoscut în urmă cu patru ani şi şi-au unit destinele în 2012. În iulie, au sărbătorit doi ani de la cununia civilă, prilej cu care solista şi-a sufocat soţul cu declaraţii de dragoste. „Am reuşit să găsesc un om normal la cap, într-o lume nebună care m-a înconjurat mult timp”, spunea artista, pentru Click!, cu o lună în urmă.

Laurette, ignorată complet de fostul iubit

mihai.jpg

Mihai Ştefan
Mihai şi Laurette s-au întâlnit, ieri, la tribunal

Nu mai există cale de împăcare. Laurette Atindehou şi fostul ei iubit, Mihai Ştefan, s-au întâlnit ieri la Judecătoria Sectorului 4, unde are loc procesul pentru custodia fetiţei lor, în vârstă de 3 ani. Chiar dacă au stat minute bune în aceeaşi sală de judecată, cei doi nu au schimbat nici măcar un cuvânt, Mihai evitând chiar să o privească pe cea care i-a fost alături şase ani.

laurette.jpg

Laurette Atindehou
Laurette Atindehou şi fostul ei iubit s-au întâlnit ieri la Judecătoria Sectorului 4

A fost obraznic şi în faţa instanţei, aşa cum este el de obicei. A butonat telefonul şi a stat numai cu capul în jos. Nu am simţit nimic pentru el, doar milă. Şi-a lăsat barbă, e foarte schimbat. Am auzit că ar face parte dintr-o sectă acum. Eu îmi doresc ca fetiţa mea să crească într-o familie de oameni normali”, a spus Laurette după ce a ieşit din sala de judecată. Astăzi, judecătorii vor decide la care dintre părinţi va rămâne Serena. „Normal că la mine va sta, este normal aşa. El abia acum s-a trezit că vrea să o vadă, după patru luni. Probabil că aşa a fost sfătuit de avocaţi”, a mai declarat fotomodelul.  (A. Bucur)

Loading...

Citește și