VIDEO EXCLUSIV Lavinia Goste şi Marius Zorilă ne colindă de Sărbători

sotii_zorila.jpg

familia zorila emisiune click valahia
Soţii Zorilă vor avea un 2015 plin, dar până atunci îşi vor o vacanţă şi vor merge cu fetiţele lor în Viena şi în Paris
Foto: arhivă personală

Lavinia Goste şi Marius Zorilă ne colindă de sărbători. Cuplul care a uimit întreg mapamondul cu repertoriul lui a pregătit deja cadoul pentru admiratori.

Lavinia Goste şi Marius Zorilă au aşteptat cu nerăbdare luna cadourilor. Cu un repertoriu bogat în folclorul românesc şi internaţional, dar şi cu multe colinde, sunt pregătiţi să le dăruiască românilor un cadou "muzical" de Sărbători.

Luna decembrie se anunţă, aşadar, foarte încărcată pentru familia iubitoare de folclor. Dupa un an în care au cutreierat toată ţara de-a lungul şi de-a latul, sunt pregătiţi să călătorească... şi-n Europa. În cele câteva zile rămase libere până la cântarile de Crăciun, Lavinia şi Marius vor petrece câteva zile la Târgurile de Crăciun de la Viena şi Paris, unde vor merge cu gemenele lor, în vârstă de un an şi trei luni.

"La anul, luam la pas capitalele Europei, împreună cu orchestra Valahia. Acum vom merge cu fetele în Viena, la târgul de Crăciun. Vom sta cinci zile binemeritate", au spus ei în emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00.

familia_zorila.jpg

familia zorila emisiune click valahia
Soţii Zorilă au dou fetiţe superbe, de care sunt foarte mândri
Captură Prima TV

Imediat cum au început să vorbească despre fetiţele lor, soţilor Zorilă li s-au luminat chipurile de fericire. Micuţele Maria şi Ioana sunt bucuria părinţilor lor. "La noi în casă totul este dublu: cărucioarele de copii, pătuţurile...

Nu că sunt ale mele, dar chiar sunt foarte frumoase fetele şi foarte deştepte. Anul acesta este primul în care stăm în Bucureşti, de Sărbători. Am făcut multe drumuri, suntem foarte obosiţi şi vom sta aici, acasă", au mai spus soţii Zorilă.

 

 

 

 

 

Loading...