VIDEO EXCLUSIV Dinu Maxer cântă în chineză! Cum sună prima lui piesă

dinu_maxer.jpg

Dacă totul va merge aşa cum îşi doreşte, Dinu nu exclude posibilitatea de a muta în China, împreună cu soţia şi cu copilul lor
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Dinu Maxer ar putea să părăsească România în viitorul nu foarte îndepărtat, dacă planurile din muzică îi vor ieşi ca la carte.

De curând, Maxer a început să cânte, în limba chineză, cu o tânără care are numele de scenă Teresa Tina. Teresa a câştigat un festival de muzică foarte important din China, şi, pentru că anul acesta nu mai poate participa decât cu un coleg de scenă, l-a ales pe Dinu Maxer.

Astfel, artistul nostru s-a pus pe învăţat chineza, a luat deja preselecţiile festivalului, iar anul viitor va lua drumul Chinei, unde şi-ar dori să întâlnească succesul. Dacă acest lucru se va întâmpla, Dinu mărturiseşte că nu ar refuza să se stabilească acolo. Pentru melodia cu care va participa la festival, cântăreţul şi Teresa au înregistrat deja un videoclip în România.

tr.jpg

Dinu şi Teresa vor participa, anul viitor, la un important festival de muzică din China
Captură Prima TV

"Ei, chinezii, sunt foarte mândri că cineva dintr-o cultură diferită de-a lor promovează stilul lor, în limba chineză. Eu sunt artist care a lăsat medicina pentru scenă. Dacă se va întâmpla să fiu cerut în China... sigur. Am învăţat această piesă în trei luni", a declarat Dinu în emisiunea Click, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1