VIDEO EXCLUSIV De ce a scos Nick Rădoi 1 miliard cash de la bancă

nick.jpg

Afaceristul venit din America a schimbat miercuri dolari, iar Mădălina Apostol s-a pus pe cheltuit
Foto: Alex Muscaliu

Milionarul Nick Rădoi a fost surprins de fotoreporterii Click! la ieşirea dintr-o bancă din zona Piaţa Victoriei a Capitalei, de unde a scos suma de 30.000 de euro pe care i-a înmânat-o iubitei sale.

Contactat în timpul emisiunii Click! de la Prima TV, milionarul şi-a explicat gestul generos făcut pentru iubita sa. " Cred că orice bărbat se simte bine când face fericită o femeie, da nu doar banii contează şi nu cred că ea este fericită alături de mine doar pentru că pot să-i dau bani. De la începutul relaţiei am rugat-o să fie sinceră cu mine şi până acum aşa s-a întâmplat", a povestit milionarul român stabilit în Statele Unite pentru emisiunea Click! de la Prima Tv.

clipboard18.jpg

Nick şi Mădălina la ieşirea din banca de unde au scot impresionanta suma de bani
Nick şi Mădălina la ieşirea din banca de unde au scot impresionanta suma de bani
Foto: Captură Click! de la Prima Tv

Mădălina Apostol, femeia pentru care Nick este capabil de orice, a precizat prin intermediul unei intervenţii telefonice că este fericită că milionarul se află în tară alături de ea. "Suntem amândoi ok, eu mă bucur foarte mult că este alături de mine în România şi că are grijă de mine". Întrebată dacă are emoţii în ceea ce priveşte petrecerea care urmează să aibă loc în perioada imediat următoare, cu ocazia aniversării zilei de naştere a acesteia, bruneta a răspuns."Nu am emoţii pentru că Nick mă temperează şi atunci acestea dispar".

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1