VIDEO EXCLUSIV Ce-i lipseşte Paulei Seling?

paula_seling.jpg

paula seling
Paula Seling este extrem de fericită şi împlinită alături de soţul ei Radu
Foto Arhivă Personală

Din 2005, Paula Seling şi Radu Bucura formează unul din cele mai fericite cupluri din showbiz-ul românesc.

Petrec foarte mult timp împreună, iar Paula Seling crede că aceasta este secretul căsniciei lor şi motivul pentru care se iubesc pe zi ce trece din ce în ce mai mult. "Sinceră să fiu mi-e greu să stau fără el, dar trebuie să mai ştim uneori să trăim unul fără celălalt. Noi avem o relaţie relaxată şi îmi place să spun că am pe cine să dau vina când se întâmplă ceva. Radu este pragmatic, atent la detalii şi mă ajută să mă organizez. Sunt norocoasă să am un aşa bărbat lângă mine. O relaţie se transformă în timp şi devine mult mai amplă şi profundă. Sper ca şi peste 100 de ani să fiu tot lângă soţul meu", a povestit Paula în cadrul unui interviu acordat emisiunii Click! de la Prima Tv.

clipboard13.jpg

paula seling
Paula Seling a vorbit în cadrul emisunii Click! de la Prima Tv
Foto Click! de la Prima Tv

Chiar dacă sunt căsătoriţi de nouă ani, cei doi nu au devenit încă părinţi şi se pare că acest lucru nu este momentan o prioritate pentru Paula şi Radu. "Orice relaţie trebuie să aibă un scop şi un fruct. În cazul nostru însă încă nu s-a întâmplat, iar când acest lucru se va produce va fi o binecuvântare. Dumnezeu ştie când este bine şi suntem pregătiţi să devină părinţi", a mai spus cântăreaţa.

Loading...

Citește și

  • Un succes nu vine niciodată singur. După ce a fost aleasă să ne reprezinte la Eurovision, alături de Ovi, Paula Seling a bifat şi două contracte de imagine. Solista şi-a reînnoit angajamentul cu o casă de modă şi a devenit imaginea unui hotel din Odorheiu Secuiesc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1