VIDEO EXCLUSIV Amna şi-a "părăsit" copilul pentru Dubai

amna.jpg

Amna şi Cristi cu bebeluşul lor, David, la scurt timp după ce a fost născut
Foto: Facebook

Nopţi nedormite, scâncete de bebeluş şi mult stres! Amna şi soţul ei, Cristi, au decis să ia o pauză de la a fi părinţi, aşa că bebeluşul lor, David, a ajuns pe mână bunicilor, iar ei pe un şezlong în Dubai.

Amna a reuşit să-şi ia o binemeritată vacanţă, pe care o aştepta de mai bine de doi ani Iar soţul ei a reuşit să-i facă o supriză mai mult decât plăcută.

"Eu m-am gândit şi am ales Dubai-ul şi i-am făcut cadou! Nu i-am spus că am luat biletele, de Crăciun i-am spus că plecăm", a povestit Cristi, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV.

Cei doi au petrecut opt zile departe de zăpada din România, dar şi de băieţulul lor David, care a rămas acasă cu bunicii. Vremea a ţinut cu ei: căldurile sufocante din Dubai nu şi-au făcut simţită prezenţa.

"Au fost în jur de 27- 28 de grade. Perfect pentru plimbat, pentru stat la plajă. Dacă te plimbai nu îţi era foarte cald, dacă stăteai la plajă era numai bine. Cel mai emoţionant a fost la fântânile alea de la Burj Khalifa din spate! Încep la 6 după-masă până la 11. Şi din jumate în jumate de oră, începe dansul fântânilor", a mai adăugat Cristi. 

Însă Amna şi Cristi au cam dat iama în cardurile de credit: "În primă fază am plecat pe un buget nu foarte mare, dar până la urmă... Nu am făcut încă calculul, dar am cheltuit mai mult decât ne-am propus pentru că am făcut şi shopping, am găsit hăinuţe, pentru noi, pentru David. Am luat şi nişte jucării şi hăinuţe pentru el. De obicei umblu cu bani cash şi în felul ăsta ştiu sigur cât am cheltuit şi cât mai am. De data asta am luat cardul cu noi şi nu mai ştiu".

 

Loading...

Citește și

  • Amna şi-a revenit rapid după naştere. Tot ce mai vrea este să scape de celulită şi să-şi tonifieze pielea

    Cântăreaţa Amna a născut anul acesta, în august, un băieţel şi, ca orice proaspătă mămică, a rămas cu un surplus de kilograme. Nu foarte mare, doar 5-7 kg a avut de dat jos. Însă pielea îşi pierduse din fermitate, a rămas cu celulită, iar pe faţă i-a apărut o acnee de toată frumuseţea. Aşa că a decis să ia măsuri.

  • amna cantareata detalii cariera muzicala copil mama

    Şi-a ţinut sarcina secretă şi abia pe ultima sută de metri, din superstiţie, artista a început să povestească despre bebeluşul pe care îl purta în pântece. Amna a devenit de trei luni şi jumătate mămică şi este emoţionată că în curând va îmbodobi primul brăduţ de Crăciun pentru băieţelul ei, David.