VIDEO Elwira, soția lui Mihai Petre, a gătit ciorba sărăciei la "Chefi la cuțite". Jurații au mâncat tot

elwira_petre_4.jpg

Elwira Petre a făcut senzație la "Chefi la cuțite"
foto: Antena 1

Surpriză mare duminică seara la “Chefi la cuțite”! Printre concurenții care s-au încumetat sa-și arate talentul în bucătărie s-a numărat și Elwira Petre, frumoasa soție a fostului jurat de la Pro TV, Mihai Petre.

O gospodină desăvârșită, Elwira a demonstrat că are veleități nu doar pe ringul de dans, ci și în bucătărie, spațiu în care a început să petreacă tot mai mult timp. Frumoasa profesoară de dans sportiv le-a gătit chefilor o rețetă tradițională poloneză, cu care a făcut senzație. “E o supă cu hrean, usturoi, o supă poloneză, supa sărăciei se numește la noi. Mi-e teamă pentru că știu ca chefii sunt exigenți”, a declarat Elwira, în timp ce aștepta verdictul celor trei chefi.


Aceștia nu doar că au fost încântați de preparat, dar au și mâncat tot din farfurie, cu poftă. “Îmi plouă în gură. Este senzațională la gust “, a spus chef Florin Dumitrescu. După așa o masă copioasă oferită chefilor, Elwira a primit Cuțitul de argint, oferit la această ediție în premieră, invitaților.

"Mihai mănâncă foarte mult și consistent"

“M-am născut în Polonia, într-un oraș frumos de la Marea Baltică. Cu Mihai m-am cunoscut în Moldova, la o probă de dans. La două zile a venit în Polonia la mine. Eu gătesc separat pentru toată familia. Mihai mănâncă foarte mult și consistent. Cea mică are doar doi ani, nu poate mânca orice, iar Catinca are alergii, la roșii, portocale. Pâine fac numai în casă, cu maia. Cea mică face prostioare, mi-a întins aluatul de turtă dulce pe tot televizorul”, a declarat aceasta, în emisiune. Elwira și Mihai Petre sunt căsătoriţi din 2008, și au împreună două fetiţe, Catinca (7 ani) și Ariana (2 ani).

Loading...