VIDEO Diana Matei a gătit româneşte la Click! Poftă Bună. Reţeta cu care a slăbit 25 de kg

diana_matei_click.jpg

diana matei click pofta buna
Diana Matei a venit în bucătăria Click! Poftă Bună
Foto: Prima TV
Citeste tot despre: 

După 12 ani de cântat în străinătate, solista Diana Matei s-a întors acasă în urmă cu şase ani cu mare poftă de gătit. Artista iubește bucătăria tradițională românească şi îi place să organizeze mese festive, unde invită musafiri fără număr.

Nu are preferinţe culinare, dar încearcă să aibă un echilibru în tot ceea ce face, inclusiv în alimentaţie. Diana Matei este adepta unui stil de viaţă sănătos, dar mărturiseşte că are şi ea momente când nu ţine cont chiar de toate regulile.

"Îmi plac mâncărurile tradiționale. Am făcut acum doi ani de Paşte, 380 de sarmale. Le-am gătit pe toate singură, nu am avut ajutor. Au fiert 6-7 ore într-un cuptor de cărămidă şi ieşit absolute delicioase. Mai fac ciorbă ţărănească cu afumătură şi îmi iese bine. Îmi plac foarte mult prăjiturile şi plăcintele făcute în casă, dar mă abţin, mănânc cu limită", ne-a spus Diana Matei. Nici nu este de mirare că solista îşi înfrânează poftele. Recunoaşte că este gurmandă şi că în adolescenţă a avut mari probleme cu greutatea, pe care tot ea le-a rezolvat cu ambiţie.

"Am ţinut diete pentru că îmi place mâncarea bună. Am fost învăţată ca la mama, să fie masa bogată. Am redus din cantităţi considerabil şi am pierdut 20-25 de kilograme. Acum mănânc o dată pe an cartofi prăjiţi", a completat Diana Matei. Artista a povestit, în exclusivitate, pentru Click! cum a scăpat nu doar de kilogramele care îi dădeau mari bătăi de cap, ci şi de anemia care nu-i dădea pace.

Urmăriţi interviul integral în video-ul de mai jos

Alături de Diana Bart, artista găteşte la Click! Poftă bună o delicioasă reţetă de papanași bucovineni.

Cheful Andrei Țandără, bucătarul emisiunii, pregăteşte şi el două rețete din bucătăria românească: plăcintă cu brânză de capră și spanac și ardei umpluți.

Nu pierdeţi savuroasa emisiune „Click! Poftă bună!“, sâmbătă, 22 noiembrie, începând cu ora 11:20, numai la Prima TV.

Loading...

Citește și

  • diana matei taraf cleante concert

    În vreme ce alte vedete se tem să vorbească despre sumele uriașe pe care le încasează, Diana Matei a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că din cântat se poate câștiga regește. Solista care cântă împreună cu taraful Cleante muzică de petrecere le-a luat fața unor soliste mult mai populare, precum Andra sau Delia.