VIDEO Cele mai obraznice imagini cu Nicoleta Luciu. Vedeta şi-a serbat ziua de naştere

Citeste tot despre: 

Înainte de a deveni soţie şi mamă responsabilă, Nicoleta Luciu a avut parte de un singur iubit cunoscut, a intrat dezbrăcată pe terenul de fotbal şi a pozat în ipostaze incendiare pentru revistele vremii. Pe 12 septembrie, fosta actriţă de telenovele a împlinit 38 de ani şi Click! îţi spune cum a fost evoluţia ei de-a lungul anilor.

3809-104658-luciu.jpg

Nicoleta Luciu dezbracata
Nicoleta Luciu a șocat audiența când a rămas în sânii goi pe terenul de fotbal
Fostul iepuraş Playboy s-a născut în septembrie, în 1980, în Bucureşti. A debutat ca model, apoi ca şi cântăreaţă şi ulterior a intrat în televiziune. Multă vreme Nicoleta Luciu a avut o relaţie cu solistul trupei AXXA, Dinu Maxer, amândoi intrând în televiziune şi prezentând diverse emisiuni. Cariera ei în modelling a început încă de la 16 ani şi în 1999 a câştigat titlul de Miss Romania, iar apoi a reprezentat România la Miss World 1999.

nicoleta-luciu-tanaral.jpg

Nicoleta Luciu dezbracata
Nicoleta Luciu, pe vremea când era model și poza pentru revistele pentru adulți
După ce a debutat la TVR alături de iubitul ei de atunci, a lucrat ca asistenta la diferite emisiuni de televiziune precum „Te uiţi şi câştigi”, „Procesul etapei”, „Neaţa în epoca de piatră” sau „Teo”.  În paralel și-a dezvoltat cariera muzicală şi a inceput mai întâi cu trupa „Alizee”, apoi a fost solista trupei „Laguna” şi apoi a cântat solo. După ce a plecat de la “Teo” a debutat ca actriţă cu rolul Sonia Ghiţescu în telenovela „Lacrimi de iubire”, apoi a jucat în “Iubire ca in filme”, “Inimă de ţigan”, “Regina”; “Aniela” şi “Iubire şi onoare”. Ultimul proiect a fost la Prima TV, o emisiune de nunţi alături de Denis Ştefan, fost partener în “Inimă de ţigan”.

nicoleta-luciu-zsolt-csergo-si-copiii.jpg

Nicoleta Luciu familie
Nicoleta s-a mutat la Miercurea Ciuc, unde trăiește împreună cu frumoasa ei familie
După relaţia cu Dinu Maxer, l-a cunoscut pe omul de afaceri Zsolt Csergo, cu care are patru copii: un fiu şi tripleţi. Împreună cu familia ei s-a mutat la Miercurea Ciuc şi după ce şi-a scos silicoanele, în urmă cu un an, nu s-a mai auzit de Nicoleta. Însă rămân şedinţele foto făcute de-a lungul vremii pentru publicaţii precum “Playboy” sau FHM.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1