VIDEO Ce spune Irina Rimeş despre rivalul de la Carla’s Dreams

Citeste tot despre: 

Noua jurată de la “Vocea României” vine din Moldova şi s-a făcut remarcată de aproximativ doi ani în România, având success cu hit-ul “Visele le le le”. Au urmat mai multe melodii de succes şi videoclipuri dar şi rolul de jurat de la emisiunea difuzata de Pro TV unde e colegă cu Andra, Smiley şi Tudor Chirilă. Irina Rimeş ne-a povestit despre planurile şi prietenii ei moldoveni, detalii pe care le puteţi afla în continuare.

După ce a cucerit topurile cu piesele sale, Irina Rimeş a fost cooptată în juriul concursului “Vocea România” de la Pro TV. Mişcarea a fost una inteligentă, după ce şi solistul de la Carla’s Dreams fusese cooptat în emisiunea rivală de la Antena 1, “X Factor”, atrâgând astfel mai mulţi concurenţi din Moldova. Cu Irina ne-am întâlnit zilele trecute la petrecerea Quantum Music, din echipa căruia face parte şi am vrut să ştim nu numai ce planuri muzicale de viitor are, dar şi ce relaţie e între ea și cei de la The Motans dar şi cum se înțele cu “rivalul” de la Carla’s Dreams.

irina-rimes-aniversare-cu-surpriza-cum-a-petrecut-antrenoarea-de-la-vocea-romaniei_1_size20.png

Irina Rimes Vocea Romaniei
Irina Rimes se mândrește cu rolul de la "Vocea României"
foto: facebook
„Am o surpriză pentru fanii mei, scot un album nou, la finalul lui noiembrie care se numeşte „Cosmos”. Pregatesc acest moment de vreo doi ani şi încerc să îl pregătesc cu grijă, am tot amintit de el şi la “Vocea României”. Pot să spun că muzica vorbeşte despre mine cel mai mult şi sunt mulţumită când piesele mele sun ascultate de public. Fac muzică de mică şi pot să spun că am avut un parcurs fără drame. Am ajuns aici şi e un vis împlinit. Sunt profesoară pentru elevii mei de la “Vocea României” dar şi pentru cei de casa de producţie Quantum Music. Petrecerea dată a avut ca scop, nu neapărat pentru a petrecere dar şi să facă cunoştinţă cu Nika şi proiectul Tookeep. Care îmi sunt foarte dragi. Doi copiii pe care i-am descoperit în Republica Moldova şi am vrut să-i cooptăm aici la Quantum Music şi cu care vrem să lucrăm,” ne-a povestit Irina. Am vrut să aflăm şi care este relaţia ei cu ceu de la The Motans dar şi cu “Carla’s Dreams”. „Cu Denis de la The Motans sunt foarte bună prietena, dacă nu cea mai bună prietenă. Mă rog, el îmi e cel mai bun prieten, mi-am strâns mulţi prieteni. Cu Carla’s ne înţelegem bine, avem o relaţie de colegialitate. Din păcate, programele noastre, ale tuturor artiştilor de fapt, nu prea ne permit să ne întâlnim. Suntem doar prieteni. Nu am avut în plan o piesă împreună cu Carla’s însă m-am gândit la acest lucru. Dar toată lumea întreaba asta, e un lucru atât de aşteptat încat deja o să fie neinteresant dacă se va face”, ne-a mai spus Irina Rimeş.  
loading...
Loading...