VIDEO Ce face Anca Ţurcaşiu la două săptămâni după scandalul despre divorţ

anca_tarcasiu.jpg

Anca Turcasiu cariera piesa teatru toc toc
Anca Ţurcaşiu va interpreta un rol important în piesa de teatru "Toc Toc"
Foto: Arhivă personală

După ce abia a reuşit să aplaneze scandalul iscat de naşul de cununie, Cristian Ţânţăreanu (70 de ani), despre un eventual divorţ de soţul ei, Cristian Georgescu (47 de ani), Anca Ţurcaşiu (44 de ani) revine acum în prim-plan. Cu un proiect profesional, de această dată.

În urmă cu doar două săptămâni, se zvonea că Anca Ţurcaşiu ar putea divorţa de soţul ei, Cristian Geogescu, după 16 ani de căsnicie. Cel care a făcut anunţul a fost nimeni altul decât naşul cuplului, Cristian Ţânţăreanu. În cele din urmă, totul nu a fost decât o glumă alimentată chiar de Ţânţăreanu.

În prezent, Anca Ţurcaşiu îşi vede de carieră. Actriţă şi cântăreaţă, Anca va înterpreta un rol important în piesa de teatru „Toc Toc". Spectacolul are premiera la 18 octombrie 2014 şi se va juca, în exclusivitate, în România.

toctoc.jpg

spectacol joc toc toc exclusivitate Romania
Spectacolul "Toc Toc" se va juca, în exclusivitate, în România
Foto: Arhivă personală

Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din România, musicalul „Chicago", revine la Bucureşti cu "Toc Toc", o comedie în care poantele se succed una după alta, într-un ritm alert şi în care se râde de la început şi până la sfârşit.

Piesa aduce în prim-plan povestea a şase pacienţi cu tulburări obsesiv-compulsive (TOC) care organizează o sesiune ad-hoc de terapie în grup în sala de aşteptare a cabinetului unui psihiatru renumit, care se pare că nu mai ajunge la serviciu.

Din distribuţia montării, alături de Anca Ţurcaşiu, mai fac parte Andrei Duban, Mihai Gruia Sandu, Andreea Samson, Monica Ciută, Cristian Mitescu şi Daniel Burcea. Proiectul „Toc Toc" aduce împreună, de fapt, mai mulţi membri ai echipei musicalului „Chicago". Astfel, Andrei Duban, Anca Turcaşiu şi Victor Bucur sunt şi ei tot la a doua colaborare cu regizorul catalan.

Piesa este pusă în scenă în mai multe țări

Loading...

Citește și

  • Vineri, zvonul potrivit căruia unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu, s-a destrămat a șocat pe toată lumea. S-a spus chiar că cei doi ar fi divorţat de o lună, pe cale amiabilă, la notar. Totul a fost, însă, doar o glumă proastă alimentată de nașul celor doi, Cristian Țânțăreanu.

  • O glumă nevinovată pe care a făcut-o Cristian Ţânţăreanu (70 de ani) s-a transformat într-un adevărat circ. După ce acesta a declarat că fina lui, Anca Ţurcaşiu (44 de ani), divorţează, artista a fost sunată de nenumărate ori pentru a comenta vestea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1