VIDEO Artiștii fac spectacol chiar și în carantină! Cine ar fi crezut că muzica populară și rock-ul pot colabora

cover-geamparalele.png

artisti cover geamparalele
Artiștii au susținut un recital online, spre încântarea fanilor
Foto Captură video

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile tuturor oamenilor, iar viețile fiecăruia dintre noi au suferit modificări. Regulile stricte utile pentru a opri răspândirea virusului, închiderea tuturor cafenelelor și barurilor, suspendarea concertelor și adunărilor publice, așadar incapacitatea de a performa în fața publicului, a reprezentat o lovitură dură pentru artiștii din întreaga țară. Unii dintre ei nu s-au lăsat descurajați și au continuat să furnizeze momente de veselie fanilor prin intermediul transmisiunilor live de pe rețelele de socializare. Iată ce moment inedit au creat cei de la Dirty Shirt împreună cu o fostă concurentă de la Vocea României.

Pandemia de coronavirus i-a afectat în mod direct pe artiștii din întreaga țară care au fost nevoiți să își anuleze concertele din România, dar și din străinătate. Din fericire, tehnologia le-a venit în ajutor și mulți au decis să nu își abadoneze fanii și să găsească o modalitate de a-i bucura chiar dacă nu se află pe scenă.

Formația Dirty Shirt, cunoscută pentru stilul muzical în care îmbină elementele caracteristice muzicii rock cu cele din folclor, a reușit să creeze alături de o fostă concurentă de la Vocea României un moment de excepție care ar putea ridica moralul oricui.

Fiecare dintre cei care au participat la interpretarea inedită a cunoscutei melodii Geamparalele a cântat din confortul propriei case și a transmis o energie pozitivă celor care au urmărit înregistrarea încarcată pe contul de youtube al formației. Cea care a răspuns provocării de a reinterpreta melodia a fost Tea Vișan, una dinte fostele concurente de la Vocea României. Tânăra continuă să cocheteze cu muzica și și-a descoperit, în paralel, și pasiunea pentru vlogg-ing, înregistrând diferite clip-uri video în care vorbește despre produse cosmetice și tratamente de înfrumusețare.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1